Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za jun 2017. godine

Mesec u kome je potrebno da se opustite i napunite telo energijom, a evo šta nam astrolozi predvišaju na zdravstvenom polju za jun!

OVAN

Jun je zahtevan mesec po pitanju zdravlja, posebno kada se radi o živčanom sistemu. Morate da se nositi s puno pritiska, a to će vas jako iscrpiti, činiti nervoznim i izbaciti iz ravnoteže. Isto tako, Mars, vladar Ovna, pravi kvadrat s Jupiterom, što je predispozicija za razna preterivanja. Zato, Ovnovi budite oprezni tokom juna.

LJUBAVNI HOROSKOP: ova tri znaka očekuje najlepša romansa u junu 2017. godine...

Savet

Upoznajte nove ljude, proširite svoje društvene krugove!

BIK

Jun je povoljan za rešavanje manjih problema vezano za zdravlje, za redovne kontrole, za donošenje odluke o vođenju zdravijeg načina života i za poboljšanje fizičke forme. Ovo je, isto tako, odličan period za tretmane lepote.

Savet

Iako će vas privlačiti sve vrste lepih stvari, trebali bi da budete oprezni kada je u pitanju kupovina i trošenje novca.

BLIZANCI

Jun je puno opušteniji za razliku od prethodnih meseci. Optimističniji ste i kroz prve dve dekade bićete u odličnoj formi. Ako imate starih zdravstvenih problema, pazite i nemojte u ničem preterivati, posebno zato što Mars nije u dobroj poziciji. Zadnja dekada je prevrtljiva.

Savet

Pokažite svoje talente i promovišitr ono s čim se bavite što više možete.

RAK

Bićete puni energije tokom juna, ali kroz prve dve dekade više se radi o dinamičnosti nego o dobroj formi. U najboljoj formi bićete u zadnjoj dekadi, kada Sunce ulazi u Raka. Do tada moguće su manje zdravstvene poteškoće ili pogoršanje starih problema, upala, infekcija, povreda i nezgoda.

Savet

Ne žurite! Razmislite dva puta pre nego što delujete.

LAV

Jun bi trebao da bude dobar mesec zato što se Sunce nalazi u dobroj kući. Ali, stanje može varirati, jača ga trigon s Jupiterom, benefikom, ali otežava opozicija Sunca sa malefikom Saturnom i položaj Marsa i Plutona.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.