Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za jul 2017. godine

Vreme je da zaboravite na stres iz prošlosti, da se maksimalno posvetite preporodu organizma i privučete osećanje sigurnosti i ljubavi! Evo šta nam astrolozi predviđaju na polju zdravlja za jul 2017. godine...

OVAN

Prve dve dekade jula biće stresne i imaćete puno posla. Mars, vladar Ovna je upleten u napet sklop planeta i treba da se koncentrišete na svoje prioritete, posvetite se jednoj po jednoj stvari i situacijama pristupiti na opušteniji način. Dovoljno se odmarajte i izbegavajte sukobe.

Savet: Krenite s poslom, s popravkama, uređenjem i sličnim!

HOROSKOP za povratak stare ljubavi i poslovni trijumf: evo šta nam donose Venera u Blizancima i Merkur u Lavu...

BIK

Niste baš u najboljoj formi i zato pripazite kako i na što trošite svoju energiju. U ovom periodu suočićete se s padovima i usponima, povećan je rizik od nezgoda. Pazite kako koristite opasne i oštre predmete. Obratite pažnju na ono što radite i pazite!

Savet: Naučite nešto novo ili iskoristite svoju sposobnost uveravanja u važnim situacijama!

BLIZANCI

Raspoloženje će biti sjajno i imat ćete pregršt energije. Iako je jul mesec pun napetosti, vi ćete se moći opustiti. Odlično je vreme za odlazak na godišnji odmor, za zabavu i za hobije. Vladar kuće bolesti Blizanca, Mars se nalazi u osetljivom položaju tokom prve dve dekade meseca i tada se morate dobro pobrinuti za svoje zdravlje, nemojte zanemariti ili prevideti neke zdravstvene poteškoće, bez obzira kako se bezazlene činile.

Savet: Družite se, stvarajte, plešite, volite!

RAK

Vitalni ste i puni energije, posebno kroz prve dvije dekade meseca. Ali, suočićete se i s puno stresnih okolnosti. Moguće su nezgode i povrede zbog žurbe ili neobraćanja pažnje ili umora i može doći do raznih upala. Nemojte rizikovati i upuštati se u nešto što vas može koštati psihičkog i fizičkog zdravlja.

Savet: Potrudite se, pokrenite nešto novo ili se takmičite za neki cilj!

LAV

Misli su jasne, ali nemate puno energije kroz prve dve dekade jula 2017. godine.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.