Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za januar 2017. godine

Bika očekuje samopouzdanje i talas pozitivne energije, dok Lavovi treba da budu spremni na zdravstvene i novčane probleme! Pročitajte šta vaš horoskopski znak očekuje na polju psihičkog i fizičkog zdravlja u januaru 2017. godine...

Ovan

S Marsom, vladarem Ovna, smeštenim u Ribama, vaš imuni sistem je oslabljen i nećete imati dovoljno energije. Lako ćete se umarati, bićete ranjivi i bolešljivi. Tokom januara 2017. godine mogli bi biti skloni zavisnostima ili bi se mogli vratiti starim porocima. Nakon januara 2017. godine situacija se popravlja, a energija vam se vraća krajem meseca.

Savet

Postanite član grupe, udruženja ili zajednice, to će vam koristiti.

Bik

Tokom januara bićete izdržljivi, čak ćete imati dodatni izvor energije. Osećaćete se odlično, samopouzdano i optimistično. Ali, mogućnost mnaglog ulaska u razne situacije, vaš takmičarski duh sada je naglašen. U nekim situacijama mogli bi preterati, biti neobazrivi prema drugima, imajući u vidu samo svoj cilj. Izaćićete iz uobičajene rutine, ali sve to ima svoje posledice i može se nepovoljno odraziti na vaše zdravlje.

Savet

Budite prizemni i dobro o svemu razmislite pre nego što napravite bilo kakav korak ili donesete bilo koju odluku!

Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za januar 2017. godine...

Blizanci

Sa Suncem i Merkurom u vašoj 8. solarnoj kući, tokom januara 2017. godine, nećete imati puno energije i zato morate da se usmeriti na ono u šta ćete uložiti trud, napor i svoju energiju. Nećete biti ni previše optimistični i mogli bi osetiti razne strahove, brige, čak i neosnovane. Vodite zdrav i uredan život, koncentrišite se na prioritete i nemojte brinuti oko svake sitnice.

Savet

Analizirajte komplikovan zadatak, nađite rešenje za misteriju, dajte od sebe sve da dođete do informacija do kojih se teško dolazi!

Rak

Nedavne brige, kao i uticaj retrogradnog Merkura koji je sada u osetljivom položaju može doneti teškoće sa zdravljem. Budite jako oprezni! S druge strane, ovo je povoljan period za obavljanje kontrole, za istraživanje, za traženje drugog mišljenja oko određenih zdravstvenih problema i za uvođenje zdravijih životnih navika, uopšteno, za uravnotežen život.

Savet

Pazite kako razgovarate s drugima!

Lav

Tokom januara u 6. kući Lava puno toga se događa.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.