Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za februar 2018. godine

Mesečni horoskop predviđa talas energije i promene loših navika, ali i upozorava na slabu kontrolu i neumerenost! Pročitajte šta vašem znaku zdravstveni horoskoop predviđa za februar 2018...

Ovan

Bićete u odličnoj formi kroz prve dve dekade februara 2018. godine, puni optimizma i motivacije. Mars, vladar Ovna, nalazi se u entuzijastičnom Strelcu, a Sunce, davalac života, smešteno je u dobroj kući. Vladar kuće bolesti Ovna ne stvara nevolje. Ipak, zadnja dekada može da donese komplikacije i zato se morate malo bolje pobrinuti za svoje zdravlje kroz taj period i nemojte rizikovati. Nemojte da se previše umarate ili preterivati sa alkoholom, cigaretama ili lekovima.

Savet: Ohrabrite se i pokrenite novi profesionalni projekat!

Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za februar 2018. godine

Bik

Imate energije tokom februara. Venera, vladar Bika, prolazi kroz povoljne kuće, baš kao i Sunce, simbol vitalnosti. Teoretski, ne bi trebalo da bude problema. Ali, nije isključeno da se u određenom trenutku dogodi neka kriza, posebno u drugom delu meseca. Može da dođe do infekcija i trovanja.

Savet: Izađite, budite prisutni na društvenim događajima i sklopite nova prijateljstva!

slikalink-ljubavni-horoskop-2018

Blizanci

Tokom februara ćete imati puno energije, a pristiže je još više. Ali, postoji sklonost neumerenosti, prekoračenjima i zato morate da pripazite. Radi se o disciplini, sada više nego ikada. Ako ne uspostavite uredniji i zdraviji način života, imajte na umu da se možete pouzdati u vođstvo i podršku voljene osobe, prijatelja i slično.

Savet: Upotrebite svoju maštovitost i umetnički talenat u profesionalnom životu!

Rak

Februar donosi puno posla i stresa. Morate da nađete vremena za kvalitetan odmor. Zbog prisustva Marsa u kući bolesti Raka postoji opasnost od povreda, nezgoda, upala ili zaraza. Sa druge strane, povoljan je mesec za zahvate, obavljanje pregleda, odlazak zubaru i za ciljeve koji zahtevaju hrabrost i odlučnost.

Savet: Idite na putovanje ili naučite nešto novo o onom što vas zanima!

Lav

Prisustvo Marsa u vašoj 5. kući donosi vam vitalnost i seksualnu moć. Ovaj tranzit podstiče na fizičku aktivnost, zato krenite u teretanu, na ples i slično.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.