Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za februar 2017. godine

Talas pozitivne energije učiniće da postignete sve što ste poželeli! Pročitajte da li baš vama zvezde ovog meseca šalju divne darove...

OVAN

Tokom februara radićete punim kapacitetom, imaćete energije dovoljno za desetoricu. Preteranu energiju teško možete kontrolirati, pa je moguće da dođe do preterivanja i nemara koji može opteretiti telo. Bićete pod pritiskom i trebaće vam odmor i opuštanje. Vežbajte, plešite, borite se za nešto! Šta god da izaberete, iskoristite višak energije korisno!

Savet

Postavite sebi ambiciozne ciljeve i krenite sa ostvarenjem tih ciljeva!

Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za februar 2017. godine...

BIK

Prolazite kroz osetljiv period za zdravlje. Februar 2017. godine donosi snažnu opoziciju planeta na rubovima kuća bolesti Bika, zato ozbiljno shvatite signale koje vam telo šalje. Budite svesni da vas preterivanja i nemar mogu koštati!

Savet

Posetite društvene događaje. Pomračenje Sunca povoljno je za Bikove koji se bave aktivnostima koje uključuju publiku ili grupu.

BLIZANCI

Tokom februara 2017. godine vaše zdravlje će biti bolje nego prethodnih meseci. Zvezde vam daju puno energije i optimističan pogled na život. Ipak, zbog Marsa, vladara kuće bolesti Blizanca, koji je pod uticajem konjunkcije s Uranom, opozicije s Jupiterom i kvadrata s Plutonom, neka iznenađenja su moguća, posebno u drugom delu meseca.

Savet

Pridružite se grupnim aktivnostima, njegujte prijateljstva, ali prvenstveno se oslonite na sebe i svoju snagu!

RAK

Tokom februara bićete ambiciozni, puno toga ćete uspeti da ostvarite i uvek ćete biti u pokretu. To znači da telo i um mogu biti pod ozbiljnim stresom. Zbog previše obaveza bićete skloni brigama o dovršenju svih tih obaveza. Od velike je važnosti da nađete vreme za opuštanje i da se pobrinete za sebe, inače može doći do neočekivanih poteškoća.

Savet

Ako vozite, budite oprezni! Pripazite kroz odnose s osobama koje žive daleko!

LAV

Februar traži puno od vas strpljenja. Bićete skloni razdražljivom raspoloženju, uznemirenosti i pod stresom.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.