Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za decembar 2017. godine

Mesečni zdravstveni horoskop predviđa puno iznenađenja, dozu stresa i savetuje da ne preterujemo, a evo šta vaš znak očekuje na polju zdravlja do kraja decembra!

OVAN

Povoljan aspekt (trigon) kojeg pravi Sunce i još tri planete sa znakom Ovna dokaz je ravnoteže i vitalnosti, posebno kroz prve dve dekade decembra 2017. godine. S druge strane, Mars, vladar Ovna, nije u najboljoj poziciji i vladar je kuće bolesti. To znači da vaše stanje tokom decembra zavisi od toga kako ćete raspodeliti svoju snagu. Koncentrišite se na prioritete i dobro se brinite za sebe.

Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za decembar 2017. godine

Savet: Nemojte preterivati kada se radi o troškovima, investicijama i pozajmicama!

BIK

Tokom decembra preterano ćete se koncentrisati na druge, a premalo na sebe. Mogli bi vas opterećivati određeni problemi, mogli bi imati bojazni ili preterano analizirati stvari. Sukobi i prestupi mogu loše uticati na vaše zdravlje. Zadnja dekada Bikovima donosi poboljšanje zdravstvenog stanja.

Savet: Uštedite nešto novca i dobro razmislite pre nego što donosite odluke vezano za novac!

besplatna natalna karta.jpg

BLIZANCI

Bićete promenjivog raspoloženja. Morate biti umereni kako bi vaš organizam funkcionisao uredno. Stres, preterivanje i nemar glavni su neprijatelji Blizanaca tokom decembra 2017. godine. Dobra stvar u svemu tome je da je ovo odličan period za razrešavanje određenih poteškoća i za tretmane. Rešenja ćete lakše pronaći.

Savet: Ne žurite sa odlukama! Stvari nisu uvek onakve kakve se čine.

RAK

Na polju zdravlja Raka tokom decemvra 2017. godine mogu se odigrati neke neugodnosti. Zanimaće vas razni tretmani za poboljšanje vašeg stanja, dijete ili kako da poboljšate fizičku formu. Ovo je pravo vreme da se oslobodite loših navika, nađete rešenja za neke stare probleme koje ste zanemarili. Mars i Jupiter donose vam poprilično energije koju morate iskoristiti. Budite aktivni!

Savet: Spremite ormare, sortirajte stvari, rešite se nepotrebnog, stare instrumente, aparate ili alate popravite!

LAV

Kroz prve dve dekade decembra 2017. godine bićete u dobroj formi i dobrog raspoloženja. Imaćete nalete filozofskih misli ili ozbiljnijih namera u periodu od 21. do 22. decembra. U zadnjoj dekadi stvari vam se neće činiti dovoljno dobrim. Zbog toga nemojte u ničemu preterivati, posebno oko praznika. Bilo bi najbolje kada bi imali pomoć oko svega što morate da uradite (prijatnije je ako nekog imate uz sebe) ili uzmite manji godišnji odmor.

Savet: Nemojte previše novca potrošiti na darove i zabavu!

DEVICA

Zbrka i komplikacije moguće su tokom decembra, najviše zbog nezadovoljstva, razdražljivosti, poteškoća, nestrpljenja i stresa. Retrogradan Merkur pravi kvadrat s prirodnim Suncem Device, dok Mars prolazi kroz kuću uma Device. Uz ovakav astrološki splet najvažnije je da nađete način da se opustite, sve aktivnosti isplanirajte i stvarima pristupite metodično. Nemojte žuriti, biti nemarni, posebno u saobraćaju.

Savet: Kada raspravljate o stvarima, nemojte se uznemiravati! Na diplomatski i smiren način kažite ono što želite.

VAGA

Tokom decembra 2017. godine zanimaćete se više za svoje zdravlje. Potražite rešenja za neke starije probleme i zakažite kontrole, analize ili tretmane. Zbog nemara mogli bi se suočiti s nekim poteškoćama.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.