Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za decembar 2016. godine

Decembar je savršen mesec da razmislite o svom načinu života i da promenite svoje loše navike! Pročitajte šta vam astrolozi predviđaju na polju fizičkog i psihičkog zdravlja ovog meseca...

Ovan

Osećaćete se i izgledati dobro tokom decembra, ali bićete dosta stresa. Preterivanja i napetosti mogu vam doneti dosta neugodnosti. Neke stare bolesti mogu se ponovno pojaviti. Decembar je povoljan za obavljanje kontrole i davanje rezultata razmatranje dosadašnjih navika, koliko utiču na vaše zdravstveno stanje. Ako dođe do većih poteškoća, tražite i drugo mišljenje.

Savet: Tražite podršku i savet drugih osoba! Lakše ćete postići dobre rezultate uz pomoć drugih.

Bik

Fizičko stanje tokom decembra je dobro i osećaćete se dobro i ne bi trebalo da imate zdravstvenih problema. Ali ipak, budite umereni u svemu, jer vam preterivanja neće pomoći. Trebalo bi da smanjite konzumiranje slatkog, brze hrane, začinjene hrane. Vežbajte više i ne preterujte!

Savet: Pripazite pri trošenju novca, posebno u drugom delu meseca!

Horoskop za posao, ljubav i zdravlje, decembar 2016. godine: u kakvoj energiji ćete dočekati Novu godinu...

Blizanci

Zbog kritičnog stanja Merkura trebalo bi da pazite na svoje zdravlje tokom decembra. Ne treba previše da se brinete, jer vladar kuće bolesti Blizanaca ne pravi loše aspekte, ali ipak, bolje je sprečiti nego lečiti. Tokom decembra vaše raspoloženje možda neće biti sjajno, ali potrudite se da budete optimistični. Okružite se pozitivnim i duhovitim osobama.

Savet: Kada se radi o novcu i saradnji s drugima, pripazite da sve bude jasno rečeno i pošteno.

Rak

Konjunkcija Sunce - Saturn i dobri aspekti u kući bolesti Raka obećavaju dobar mesec po pitanju zdravlja. Za neka starija pitanja ili probleme mogli bi da nađemo odgovore ili terapiju. Šta god imate u planu, bilo da se radi o poboljšanju izgleda i slično, imaćete podršku članova porodice.

Savet: Kada razgovarate s drugima, izrazite se jasno i otvoreno i pobrinite se da dobro razumete šta drugi vama govore!

Lav

Tokom decembra Merkur je retrogradan i nalazi se u kući novca Lava i pravi napet aspekt s Plutonom, Uranom i Jupiterom. To nije dobra stvar i zato budite oprezni i ništa ne ostavljajte slučaju! Vaše zdravlje je osetljivo. Bilo koji problem, ako postoji, vezano za vaše zdravlje i ako ga zanemarujete, možete očekivati samo pogoršanje. Budite oprezni i ne preterujte u ničemu!

Savet: Pripazite na putovanjima i kada radite s oštrim predmetima!

Devica

Decembar je aktivan mjesec, tokom kojeg ćete dosta pažnje posvetiti svom izgledu i dobroj formi. Donećete odluku i smatraćete da je krajnje vreme da preduzmete ozbiljne korake kako bi izgledali još bolje, živeli zdravije, vodili uredan život i, naravno, rešili bilo koji zdravstveni problem. Ovo je povoljan mesec za kontrolu opšteg stanja organizma, za redovno vežbanje i slično.

Savet: Ako imate decu, ne ispuštajte ih iz vida! Ako ste žena i trudni ste, budite oprezni!

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.