Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za avgust 2017. godine

Vreme je da loše navike nestanu i da uzmete iz prirode mir i zdravlje koje ona bezuslovno daruje! Evo šta vašem znaku predviđa zdravstveni horoskop za avgust 2017...

OVAN

Puni ste energije i zanosa i zaista morate naći nešto da izbacite višak energije. vežbajte! S druge strane, retrogradan Merkur u kući bolesti Ovna kaže da nije loša ideja da sada obavite kontrolu i analize za poteškoće koje imate. Osetljivi su disajni organi i nervni sistem.

Savet: Dom učinite komfornijim ili lepšim!

Mesečni horoskop za posao i novac: finansijske astro prognoze za avgust 2017. godine...

BIK

Avgust je mesec iskušenja za Bikove, kako u poslu, tako i u privatnom životu. Čini se da nećete moći da proneđete unutarnji mir i sigurnost koja vam je tako draga. Nemir i buka koje ćete svakodnevno proživljavati stvaraju nesklad. Tome možemo dodati emotivnu uznemirenost, uglavnom povezano s roditeljima ili s decom. Većih poteškoća ne bi trebalo biti, ali pripazite i ne preterujte u ničemu!

Savet: Nemojte da se upuštate u finansijska nagađanja i zaboravite na ideju lake i brze zarade!

podznak besplatno

BLIZANCI

S Marsom i pomračenjem Sunca u kući putovanja Blizanca suočićete se s čitavim nizom poteškoća vezano sa prevozom, ali postoji mogućnost nezgoda, čak i ako pešačite! Pazite kako koristite oštre i opasne predmete! Mogli bi da budete i nestrpljivi, razdražljivi i smeteni. Zbog toga što je Merkur retrogradan, vaše telo je osetljivije i zato se dobro pobrinite za sebe.

Savet: Iskoristite svoju sposobnost i izražavajte se na diplomatski način!

RAK

Sa Venerom u Raku bićete dobrog raspoloženja i nećete propustiti nijednu priliku za zabavu, smeh i dobru šalu. zapravo ćete uživati u svemu što vam život nudi.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.