Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za april 2017. godine

April će mnogim horoskopskim znacima doneti dosta napetosti! Opustite se...

Ovan

Tokom aprila bićete u dobroj formi, optimistični i vitalni, ali dosta energije ćete trošiti i prolazićete stresne periode. Stres će biti svakodnevno uz vas i vrlo lako može doći do iscrpljivanja. Moguće su nezgode ili iznenadno pogoršanje starih tegoba. Ako postoje nerazrešeni ili zanemareni zdravstveni problemi, pokrenite se i rešite ih.

Bik

Venera je vladar Bika, a upravlja i zdravljem Bika. Retrogradna je kroz prvi deo aprila, nepomična do sredine meseca i u nepovoljnom položaju poslednja tri dana. Impulsivan i nemaran Mars je u Biku, zajedno sa retrogradnim Merkurom. Može doći do nepažnje, nespretnosti, do gubitka koordinacije, stresa i nezgoda. Budite oprezni i umereni u svemu.

Mesečni horoskop za april 2017: Škorpija - detaljne astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje...

Blizanci

S Marsom u vašoj 12. solarnoj kući, kroz prve dve dekade i s Merkurom, vladarem Blizanca, koji se isto nalazi u 12. solarnoj kući i kreće retrogradno 10. aprila, ovaj mesec vam neće biti lak, niti jednostavan. Bićete zbunjeni ili pesimistični a telo oslabljeno i izloženo bolesti više nego inače. Možda ćete osećati da nosite veliki teret na svojim leđima ili da vam nedostaje slobode izbora. Budite oprezni!

Rak

Bićete u dosta dobroj formi tokom aprila, ali se morate posvetiti određenim psihičkim i fizičkim potrebama. Ovaj mesec vam može doneti uspeh, ali kroz naporan rad, uz mogućnost stresa i napetosti. Zapravo je upravo stres prvo čemu se morate posvetiti. Koncentrišite se na prioritete i nemojte preterivati.

Lav

Tokom aprila imaćete puno energije i ne bi trebalo da bude fizičkih problema, ali psihički niste u najboljoj formi. U mislima ćete vrteti razne scenarije, brinuti se, najviše zbog straha od gubitka kontrole, posebno kada se radi o poslu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.