Mesečni horoskop - april će biti savršen mesec za ova 3 horoskopska znaka

April je najbolji mesec u 2019. godini za ova 3 znaka Zodijaka!

Iako je april poznat po kišama, on svakako donosi predivne majske cvetove. Međutim, ovaj april je prepun promena i retrogradnih pokreta, tako da sve znakove Zodijaka čeka nešto zanimljivo.

Međutim, za naredna tri horoskopska znaka sa naše liste, april će biti najlepši mesec u godini.

Horoskop - očekuje nas eksplozija ljubavnih osećanja i strasti: evo šta nam donosi moćna Venera u Ribama (do 20. aprila 2019.)Horoskop - očekuje nas eksplozija ljubavnih osećanja i strasti: evo šta nam donosi moćna Venera u Ribama (do 20. aprila 2019.)Horoskop za ulazak Venere u znak Riiba - do 20. aprila bićemo žrtve rizičnih ljubavi, starih strasti i moćnih osećanja... Evo…

Otkrijte o kojim znacima je reč.

Ovan

Ovo je vaša sezona i bez sumnje će biti veliki u svakom smislu te reči. Sunce, Merkur i Venera će biti u vašem znaku ovog meseca, tako da će vaša harizma dostići novi nivo. Obavezno proslavite ovaj mesec. Ne zaboravite da se zabavite!

Lav

Astrolozi predlažu da april iskoristite za zaista potreban i dugo očekivani odmor. Položaj zvezda je u vašu korist, zato koristite ovaj period najbolje što možete. Zbog putovanja Sunca, Venera i Merkura u Ovnu, vi ćete biti puni energije. Neki Lavovi će konačno moći da naprave pauzu, tako da se nemojte bojati reskirati.

Horoskop za moćnu energiju napredovanja: evo koje želje će se ostvariti u vladavini Ovna (do 20. aprila 2019.)Horoskop za moćnu energiju napredovanja: evo koje želje će se ostvariti u vladavini Ovna (do 20. aprila 2019.)Horoskop otkriva koje lepe promene donosi Sunce u znaku Ovna - astro prognoza do 20. aprila!

Strelac

Ovo izgleda kao vaša srećna godina. Vaša vladajuća planeta putuje kroz vaš znak, proširuje vaše horizonte i daje vam puno uzbuđenja. Jupiter započinje retrogradni pokret u vašem znaku, što znači da će tamo biti više vremena. Osim toga, Sunce, Merkur i Venera će potresti vašu petu kuću ovog meseca, tako da će sve biti u redu. Bez obzira da li se zaljubite ili ćete probuditi kreativnost, sada je vreme da zasijate.

Izvor: Ženski magazin

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.