Mesečev ljubavni horoskop za februar 2017: ASTRO saveti za dušu koja čezne da bude svoja

Drage Ribe, evo povratka ljubavi! Ovnovi, naučite se strpljenju, koliko god to izgleda kao nemoguća misija...

Mesec je naša podsvest i naš unutrašnji glas koji zna sve o nama. Zna naše želje, potrebe, tajne. Mesec je slika u horoskopu naše duše, a znak Vodolije je jezik i glas duše. Potpuna harmonija se postiže jednotom tela i duše. Duša traži dozvolu od tela da bude slobodna i svoja.

Tajanstvena, kreativna ili radoznala žena: kako mesec rođenja određuje glavne osobine ženske duše...

Vodolije nose u sebi duboka iskustva, koja sada treba da iznesu ispred svih. Svoju idealističku prirodu slobodno možete staviti na prvo mesto. Osećaj bliskosti Vodolije će kompenzovati radošću. U dispoziciji ovog Mladog Meseca sve je u redu. Konkretan cilj je zaista preko neophodan kako bi ostali fokusirani. Vodolije imaju univerzalne kvalitete i idu ispred svog vremena, ali ovo je vreme za lične ciljeve. Postoji predispozicija da u prvoj nedelji februara ne budete shvaćeni u ljubavi. Ako ne budete shvaćeni od svog okruženja i budete okarakterisani kao frikovi, ne brinite.

Vaša bujna mašta i talenat su sinonim za ovaj planetarni položaj, međutim, nervna napetost je jako prisutna. Stalne vežbe relaksacije ovde mogu mnogo pomoći i dovesti u sklad duh i um. Vodolije vole sve što je nekonvencionalno i iznad svega cene ličnu nezavisnost i slobodu. Ovo ih može koštati iskrenih emotivnih odnosa, pa je otud savet da stišaju svoje probuđene buntovničke instinkte i preobrate se u male mace kako bi, makar na kratko, uhvatile svoju emotivnu sreću. Čuvati se od previše priče naglas ceo mesec jer im to može doneti nesporazume u poslednjoj nedelji februara.

Ribe su, više nego bilo koji drugi znak, imale buru na otvorenom moru u ovom periodu. Ribe znaju da su satkane od osećaja suptilnih i grubih, snažnih i tananih... i neće se mnogo uzbuditi zbog okolnosti, ali će njihovi partneri to shvatiti kao nezainteresovanost. Ribe sve znaju, njihovo šesto čulo je na izvanrednom nivou. Preemotivni, shvataju probleme celog čovečanstva. Zato treba voditi računa o mentalnom sklopu i sastavu koji ovde lako strada usled nepažnje. Ovo su ljubavni ovisnici, namirisani najerotičnijm parfemom. Ceo januar je Venera bila u svom carstvu egzaltirana u znaku Riba.

Kineski horoskop i zvezdani zapisi u godini Petla: pogledajte šta vaš znak očekuje u Kineskoj novoj 2017. godini...

Pošto Venera iz znaka Ovna kreće u svoj retrogradni hod 5. marta eto za Ribe nekog povratka u ljubavi. Povratak na neku staru ljubavnu priču bi mogao biti od sredine marta, za starije Ribe, a za mlađe već od 6. februara. Ne vole da se hladno suočavaju sa problemom i uvek traže ono istinsko u čoveku. Naravno, glavni problem je, pretpostavljamo, objektivnost. Zbog svoje naivnosti često stradaju kako u emotivnim, tako i u svim drugim odnosima od poverenja.

Savet: Pratite svoju intuiciju, ona će vam mnogo toga reći. Osluškujte svoj organizam, nikada ne idite protiv sebe, ma kako vam delovalo sa strane. Vaš unutrašnji glas nikada ne greši!

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.