Mesečev horoskop od 13. marta do 12. aprila 2015. godine: kako da obnovite energiju

Kako je Mesec u novom ciklusu raspoložen prema vašem znaku? Proverite u horoskopu prema Mesečevim menama...

Druga četvrt, 13. marta 2015. godine, naglašava energiju Strelca koja ne poznaje granice. Znatiželjno srce puno želja i strasti neumereno vodi napred sve koji se usude da se prepuste njegovom vođstvu.

Želimo da shvatimo ono što nam se događa u životu, otkrijemo skriveni smisao životnih peripetija, pronađemo odgovore koji će nas osnažiti. Pomalo svadljivi u dokazivanju svoje istine biće Strelčevi, Blizanci, Device i Ribe. Ovan i Lav su kritični ali na dobronameran način, a Vodolija i Vaga samo u pohvalama prijatelja pronalaze oslonac.

Mesečeve mene i lunarne faze za 2015 godinu: mesec u svim važnim fazama tokom godine...

Drugi uzastopni, mlad Mesec opet je u Ribama, 20. marta naglašava važnost istraživanja unutrašnjeg sveta. Odvojite još malo vremena za sebe. Osamite se, radite sve ono što će vam obnoviti energiju i dati vam unutarašnje uporište. Ribe, Blizanci, Devica i Strelac su posebno pozvani da osveste najskrovitije želje svog srca.

Škorpija i Rak ulaze u osveženu i snažniju fazu svoje ljubavne veze, a Bik i Jarac će steći nove, iskrene prijatelje. Ovan i Vaga su vrlo osetljivi, treba ih pustiti na miru. Vodolija i Lav otkrivaju svoje do sada skrivene stvaralačke talente. Prva četvrt u Raku, 27. marta, učvršćuje naše intimne veze i prijateljstva. Svi poslovi, hobiji, projekti koji su izraz našeg srca dobijaju dodatni podsticaj, a srećne okolnosti pokazuju nam da smo na pravom putu.

Rituali za blagostanje u noći punog Meseca...

Rak, Škorpija i Ribe se osećaju sigurno i hrabro se zalažu za svoju ljubav. Jarac, Vaga i Ovan svojim kreativnim idejama unose podsticajan nemir u rutinu svako­dnevice. Bik i Devica će dobiti potvrdu ljubavi koja će im razgaliti srce. Puni Mesec u Vagi, 4. aprila, donosi situacije koje nam diskretno ukazuju na sopstvene greške. Možda će nam usputna primedba prijatelja otvoriti oči. Vredna spoznaja kako biti bolji može doći iz dečijih usta ili majčinom kritikom.

Vaga, Vodolija i Blizanci su najosetljiviji pa sve što nije pohvala tera ih da još više rade, uče, jure okolo kako bi dokazali da su najbolji. Jarac, Rak i Ovan hladnokrvno će razmotriti primedbe i kritike, prihvatiti samo dobro argumentovane savete. Lav i Strelac prikrivaće nesigurnost samohvalom. Bik i Devica insistiraju na perfekcionizmu da bi se zaštitili od kritika, a Škorpija i Ribe će nerado pogledati stvarnosti u oči. Radije će ostati sigurni u svom svetu ideala.

Senka Ljubić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.