Mesečev horoskop od 13. maja do 12. juna 2016. godine: evo koji horoskopski znaci moraju pokazati ljubav

Mesec nas savetuje da negujemo odnose s onima koje volimo, a Devica, Jarac i Bik mogli bi da smekšaju svoje srce i hrabro pokažu ljubav!

Prva četvrtina u Lavu, 13. maja 2016. godine, podstiče želju da se pokažemo u najboljem svetlu. Strastveno zastupamo svoje ideje, važno nam je da budemo prihvaćeni i ponosno promovišemo svoje vrednosti. Lav, Bik, Vodolija i Škorpija odlučno dominiraju u poslovnoj i porodičnoj sredini. Blizanci i Vaga s lakoćom će iskoristiti svaku priliku koja im se pruži na području posla, putovanja i učenja, a Ovan i Strelac u ljubavi.

Uštap u Strelcu, 21. maja, otvoriće nam oči. Ugledaćemo široku sliku stvarnosti. Zavisno od toga da li ste sanjar ili realista, uštap će vas nadahnuti ili razočarati. Vaga i Ovan blistaju kao učitelji i predavači, obnavljaju se na putovanju. Strelac i Blizanci u partnerskim vezama će potpunom iskrenošću poboljšati odnose ili ih potpuno redefinisati. Lav i Vodolija strastveno se i s velikim planovima posvećuju ljubavnoj vezi i osvajanjima. Devica i Ribe spremni su da budu potpuno iskreni prema sebi, pa u nekim stvarima razočarani, dobijaju novo nadahnuće za lični razvoj. Škorpija, Bik, Rak i Jarac spremni su da prekorače svoje duhovne i ideološke granice. Uživaće u povezivanju s novim ljudima i novim idejama.

Kineski horoskop za maj 2016. godine...

Druga četvrta u Ribama, 29. maja poziva nas da budemo tihi i smireni, da posmatramo svoj unutrašnji svet. Trebalo bi manje da pričamo, a više da slušamo, što posebno vredi za Blizance i Vagu. Dopustimo da nas obnavljaju unutrašnje vode bića, osećaji i mašta. Stvarna voda tople kupke ili sauna preporodiće nas, posebno Škorpiju, Raka i Ribe. Negujmo odnose s onima koje volimo, a Devica, Jarac i Bik mogli bi da smekšaju svoje srce i hrabro pokažu ljubav.

Mlad Mesec u Blizancima, 5. juna, nudi nam primamljive intelektualne izazove. Sa svih strana dolaze nove informacije, mogućnost učenja i putovanja, pa i zanimljiva poznanstva. Blizanci, Vaga i Vodolija, lepršavi kreativci u povezivanju informacija i ljudi, naći će se u središtu društvenog života. Ovan i Lav dobijaju priznanja za svoje znanje. Dobrim vezama će unaprediti ostvarenje ciljeva. Ribe, Strelac i Devica spremni su za novo „brendiranje", preispituju i osvežavaju poruke koje šalju o sebi i svom poslu. Rak i Škorpija nadahnuto pomažu drugima zahvaljujući svom znanju i intuiciji.

mesecev_horoskop_od_13_maja_do_12_juna_2016_godine_gde_nas_cekaju_izazovi_1

Izvor: Sensa klub

Senka Ljubić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.