Mesečev horoskop od 12. februara do 8. marta 2015. godine: kojim znacima će se karte uspeha konačno otvoriti

Vodolija i Vaga pomoću ljubavi ponovo otkrivaju radost življenja...

Druga mesečeva četvrt u Škorpiji, 12. februara 2015. godine, podstaknuće nas da uložimo svu svoju energiju i strast kako bi se stvari odvijale upravo onako kako smo zamislili. Nismo spremni na poraz, a ponekad ni na prihvatanje stvarnosti. Škorpija, Ribe i Rak više će postići ako popuste i pristanu na kompromis. Međutim Bik, Vodolija i Lav bi trebalo čvrsto da istraju u svojim stavovima.

Pushya Nakshatra: pazite šta želite na dan punog Meseca, može se ostvariti...

S mladim mesecom u Ribama 18. februara zaplovićemo unutrašnjim svetom uz pomoć muzike, meditacije i ljubavi. Prepustite se sanjarenjima jer iz njih izviru ideje koje će vas povesti u novi krug stvaranja. Dopustite osećanjima da zavladaju, da vas pročiste i nadahnu. Ribe, Rak i Škorpija se najbolje snalaze s probuđenim osećanjima, a Devica, Jarac i Bik su nestrpljivi u želji da pokrenu stvari, uzbuđeni novim idejama. Strelac i Blizanci su neodlučni i pomalo zbunjeni, oprezno traže pravi put. Vaga i Lav se prepuštaju vođstvu drugih, a Ovan i Vodolija su usmereni na sebe, pomalo nedruželjubivi i nesigurni.

Feng šui uputstva: 5 načina da upotrebite energiju punog Meseca...

Dok je energija mladog meseca bila u Ribama bili smo vođeni srcem. S prvom mesečevom četvrti u Blizancima (25. februara) pokušajmo da razmislimo o onome što radimo. Sada ćemo se lakše pribrati. Pozitivni pomaci u svemu što rade ohrabriće Blizance i Strelca, Devicu i Ribe, a osećaj da je život dobar pojačava njihove želje u poslu i ljubavi. Ovnu i Lavu podrška okoline otvoriće poslovne mogućnosti. Vodolija i Vaga pomoću ljubavi ponovo otkrivaju radost življenja.

Uspešna dijeta uz pomoć snage Meseca...

Uštap u Devici 5. marta pokazuje nam kako se prizemljiti, povezati s telom i čulima. Vreme je da počnete da vežbate, pažljivije birate hranu i posvetite se sebi. Zastanite, odvojite vreme za jednostavna iskustva. Sve što radite pokušajte da radite svesno, odmereno i polako. Devica, Jarac i Bik se mogu efikasno posvetiti dijetama, ulepšavanju i svakovrsnom radu na sebi.

Hram plavog meseca na drvetu...

Rak, Škorpija i Ribe su najpredaniji polaznici radionica. Birajte one na kojima radite telom! Blizanci i Strelac naučiće da rešenje mnogih problema dolazi kad smireno analiziraju svoje potrebe i mogućnosti. Nije im lako da uspore, ali samo unutrašnji mir će im doneti prave spoznaje. Ovan i Lav, Vodolija i Vaga će nerado priznati da bi mogli nešto da promeniti na sebi, ipak, to je put prema uspehu.

Senka Ljubić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.