Mesečev horoskop od 10. avgusta do 11. septembra 2016. godine: kad je pravi trenutak za stoj na glavi

U ovom periodu neke znakove očekuju uzbudliva putovanja i avanture, dok će neki uživati u ljubavi i blagostanju...

Sa odvažnom energijom Škorpije nema popuštanja ni zavaravanja - vreme je za pročišćavanje. Prva četvrtina, 10. avgusta, poziv je da se rešimo svih viškova koji nas guše, počnite sa pospremanjem doma i brigom o telu. Znojenjem izbacite otrove, isprobajte novi način ishrane. Ispraznite komode i ormare, pa zadržite samo ono što stvarno koristite. Škorpija, Rak i Ribe žele više od fizičkog pročišćavanja. Sve vrste emotivnog pročišćavanja donose izvanredne uslove. Bik, Lav i Vodolija mogu rešiti neke neugodne porodične teme.

Nedeljni horoskop za period od 28. avgusta do 4. septembra 2016. godine: kosmički početak sa mladim Mesecom i pomračenjem Sunca

Sa ulaskom u Vodoliju, 18. avgusta, važno je pogledati svet iz drugačije perspektive. Samo tada možemo prepoznati što treba promeniti da bismo krenuli napred. Lav, Ovan i Strelac otvaraju sebi perspektive upoznavanjem novih ljudi. Vodolija, Vaga i Blizanci trebaju da putuju, otkrivaju nova mesta u svom gradu. Ribe, Rak i Škorpije trebaju sebi da dopuste sve ekscentričnosti kojih se inače stide. Bik, Devica i Jarac trebaju da probaju novu hranu, raditi stoj na glavi, preurediti stan!

Druga četvrt, 25. avgusta, je u Blizancima. Opadajući Mesec pomaže nam da napustite predrasude i očekivanja. Sve inovacije koje smo otkrili za uštap u Vodoliji podstiču nas na dalje učenje. Svoje navike lako menjamo i prilagođavamo novim znanjima. Blizanci, Devica, Strelac i Ribe upadaju u vrtlog novih poslova i druženja. Ne preostaje im ništa drugo nego da se prepustite i zgrabite svaku srećnu priliku. Vaga i Vodolija proživljavaju srećne ljubavne trenutke.

Mlad Mesec u Devici, 1. septembra, pomračiće Sunce, to je trenutak da preispitamo jesmo li zadovoljni zdravljem, organizacijom života, saradnjom sa drugima. Praktična i stabilna energija usmerava nas na svakodnevne teme, sa posebnim upozorenjem na sve što je zeleno, zdravo, organsko, prirodno, sirovo! Ako ste razmišljali da svako jutro započnete sveže pripremljenim zelenim sokom, da postanete vegetarijanac ili vegan, makrobiotičar ili da se pridržavate sirove ishrane - sad je pravi trenutak!

Pun Mesec u avgustu 2016: kako da najbolje iskoristite moćnu energiju Meseca u Vodoliji (ASTRO SAVETI)

Devica, Bik i Jarac poboljšavaju svoju saradnju sa drugima. Veliko zadovoljstvo pronalaze u nesebičnom pomaganju. Strelac, Ribe i Blizanci dovešće u ravnotežu poslovni i porodični život, čime će usrećiti mnoge oko sebe.

mesecev_horoskop_od_10_avgusta_do_11_septembra_2016_godine_kad_je_pravi_trenutak_za_stoj_na_glavi_01

Izvor: Sensa klub

Senka Ljubić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.