Mesečev horoskop do 6. decembra: šta će vašem znaku doneti 4 moćne Mesečeve mene

Horoskop otkriva šta će nam donseti svaka faza Meseca do 6. decembra - budite oprezni kada se pojavi magija poslednje Mesečeve četvrti u Devici...

Uz mlad Mesec u Škorpiji, 7. novembra, teško ćemo izbeći susret sa vlastitom prirodom. Ako se usudimo zaroniti duboko, svoje strahove možemo preobraziti u novu vrstu unutrašnje snage. Uz ovu vrstu energije možemo se rešiti tereta tajni, emotivno se pročistiti i preporoditi. Bik, Devica i Jarac to će najlakše postići kroz telo – od vežbanja i ishrane do terapija.

Rak, Škorpija i Ribe svoju će unutrašnju snagu obnoviti i osloboditi nekim oblikom kreativnog, umetničkog izražavanja osećanja. Za Blizance, Vagu i Vodoliju važno je razgovarati, pisati dnevnik, čitati knjige sa područja psihologije. Ovan, Lav i Strelac svoje će unutrašnje napetosti najbolje otpustiti intenzivnijim fizičkim aktivnostima i pomaganjem drugima.

Mesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za novembar 2018. godineMesečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za novembar 2018. godineMesečni horoskop za zdravlje - evo ko u novembru treba da promeni navike, a koga prati dobra energija!

Uz prvu četvrt u Vodoliji, 15. novembra, možemo učiniti nešto da ispravimo sitne nepravde kojima smo okruženi. Šta god to bilo, reagujte, upozorite na ono što je loše. Nemojte misliti da svojom inicijativom ne možete ništa promeniti. Probudite buntovnika u sebi, ali buntovnika sa jasnim ciljem!

Pun Mesec u Blizancima, 23. novembra, u prvi plan donosi temu komunikacije. Ako puno vremena provodite na društvenim mrežama, zapitajte se koliko vam je to stvarno korisno i čini li vas to srećnima. Blizanci, Vaga i Vodolija imaju precizan uvid u trenutnu stvarnost, a to mogu iskoristiti da poboljšaju ljubavne odnose i provere jesu li na pravom putu ostvarenja planova.

Koji horoskopki znak u novembru 2018. godine čeka velika ljubavna odluka: ostvariće se romantične želje o kojima odavno maštateKoji horoskopki znak u novembru 2018. godine čeka velika ljubavna odluka: ostvariće se romantične želje o kojima odavno maštateU njegovoj sudbini je zapisana sreća - evo koji znak će ovog meseca napraviti korak više kada je u pitanju ljubav...

Ako Bik, Devica i Jarac ne dopuste da ih oprez i sumnjičavost spreče u saradnji sa drugima, mogli bi otkriti sve prednosti timskog rada i tako uvećati vlastiti uspeh. Ovan, Lav i Strelac treba da pažljivije slušaju. Pre nego što impulsivno reagujete, proverite jeste li zaista dobro shvatili sagovornika. Tako ćete uspeti da izbegnete neprijatne situacije. Rak, Škorpija i Ribe uverljivi su u svim vrstama pregovora. Sa lakoćom će razjasniti nesporazume, dogovoriti veću platu ili uspešno promovisati svoje ideje.

Druga četvrt u Devici, 30. novembra, podseća nas na to koliko je važno smiriti um. Preterane analize vode prema neodlučnosti, kritikovanju i sitničavosti. Pokušajte biti prisutni u trenutku, pročistite um meditacijom. Ako ne znate kako to učiniti, sad je pravi trenutak da nabavite neku knjigu o toj temi i počnete vežbati.

Izvor: Sensa.hr

Senka Ljubić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.