Mesečev horoskop do 4. aprila 2019. godine: saznajte šta vašem znaku donose 4 moćne faze Meseca

Mlad Mesec u Ribama čini da postanemo svesni svoje prave ličnosti i svojih ideja, dok pun Mesec u Vagi utiče na našu sudbinu tako što počinjemo da menjamo odnos prema drugima! Evo šta nam horoskop predviđa za 4 Mesečeve faze...

Mlad Mesec u Ribama, 6. marta, preplavljuje obale naše svesnosti snovima, neobičnim idejama i zanimljivim događajima. U središtu stvarnosti naš je untrašnji svet iz kojeg možemo iznedriti puno kreativnih ideja. One su semenke koje još neko vreme moramo negovati u sebi.

Saznajte šta vaš znak Zodijaka mora da izbegne do 28. marta: horoskop otkriva planove retrogradnog MerkuraSaznajte šta vaš znak Zodijaka mora da izbegne do 28. marta: horoskop otkriva planove retrogradnog MerkuraKada nas retrogradni Merkur poveze u svojim kočijama izneverenih očekivanja - evo šta vaš znak Zodijaka treba da izbegne do 28.…

Ribe, Rak i Škorpija biće najosetljiviji. Kroz zbunjenost, smeh i suze obnoviće doživljaj sebe. Nadahnuti Bik, Jarac i Devica toliko su uverljivi da sve svoje zamisli mogu "prodati" bez teškoća. Intuicija će voditi Vodoliju, Blizance i Lava do poslovnih uspeha. Vaga, Ovan i Strelac poželeće barem nakratko pobeći u neku vrstu samoizolacije kako bi ponovo uspostavili ravnotežu.

Uz prvu četvrt u Blizancima, 14. marta, kao da se budimo iz nejasnih snova i čežnji u blistav dan jasnih činjenica, hladnokrvnih analiza i objektivnosti. Nestrpljivo ćemo prionuti pripremama za ostvarenje onih divnih ideja kojima nas je nahranio mlad Mesec u Ribama.

Brze reakcije, snalažljivost i uzbuđenje zbog novih informacija i zanimljivih ljudi ubrzavaju tempo svakodnevice. Svaki izazov rešavamo uz šarmantan osmeh i ništa ne uzimamo previše k srcu jer smo sigurni u svoje ideje i znanje.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.