Mesečev horoskop do 1. februara 2019. godine: kakvu nam mračnu senku donosi pun Mesec u Lavu

Potpuno pomračenje Meseca uz pun Mesec u Lavu, 21. januara, suočava nas sa vlastitom senkom.

Mlad Mesec u Jarcu, 6. januara, donosi prvu ovogodišnje pomračenje Sunca. Uz razbuktalu ambiciju, osjetljivost na temu sigurnosti i potrebe da čuvamo svoj društveni status, ova nam pomračenje može ipak izmaknuti čvrsto tlo pod nogama. Moglo bi se dogoditi da razmatramo opcije o kojima inače ne bismo ni razmišljali ili da propustimo neku dobru priliku. Sa mladim Mesecom uvek možemo zakoračiti u nešto novo, ali ovog nam se puta čini da su nas okolnosti prisilile na to protiv naše volje.

Horoskop otkriva mračne senke u januaru 2019. godine: ova 3 znaka očekuje rizičan periodHoroskop otkriva mračne senke u januaru 2019. godine: ova 3 znaka očekuje rizičan periodMesečni horoskop za januar 2019. godine - evo koja 3 znaka očekuje period pun prepreka i izazova!

Osećamo nelagodu, ali tek ćemo nakon nekog vremena prepoznati da se krećemo prema uspehu. Sa pomračenjem će najviše nemira osetiti Jarac, Rak, Ovan i Vaga. Više sreće nego pameti, kako kaže stara izreka, mogli bi u svemu što pokrenu za ovog mlad Mesec imati Bik, Devica, Škorpija i Ribe.

Uz prvu četvrtinu u Ovnu, 14. januara, vraća nam se osećaj da sami upravljamo svojim životom. Sve što nam je u prethodnom razdoblju možda izmaknulo kontroli, sad je opet onako kako treba biti. Možemo uzeti više vremena za sebe, prepustiti se spontanim odlukama i bez straha pogledati svakom izazovu u oči. Život ponovo postaje igra, a u njoj će najviše uživati Ovan, Lav i Strelac.

Mesečni horoskop za novac i posao: evo koga čeka rešenje finansijskih problema u januaru 2019. godineMesečni horoskop za novac i posao: evo koga čeka rešenje finansijskih problema u januaru 2019. godineOvna očekuje veliki uspeh, a Škorpiju poboljšanje novčane situacije! Saznajte šta vas očekuje u januaru 2019. godine...

Potpuno pomračenje Meseca uz pun Mesec u Lavu, 21. januara, suočava nas sa vlastitom senkom. Energija vatrenog Lava sugeriše da smo posebno osetljivi na pohvale i odobravanje, ali kad uz pomračenje osvestimo svoje ružne i nepoželjne osobine, mogli bismo se stvarno neprijatno iznenaditi. Bićemo osetljivi i povređeni, ali, kao i svaki trenutak novog otkrića, i ovaj može biti čaroban. To je i prilika da prigrlimo sebe u celosti te osvestimo nove smerove u kojima se možemo razvijati. Pomračenje će snažnije uzdrmati dostojanstvo i ponos Lava, Vodolije, Bika i Škorpije, dok će za Ovna, Strelca, Vagu i Blizance biti vrlo isceljujuća.

Druga četvrtina u Škorpiji, 27. januara, odličan je trenutak da se pročistimo od svih uzbuđenja prethodnih pomračenja. Škorpija je vodeni znak pa nemojte podceniti doslovno značenje pročišćenja: SPA programi, wellness, prehrambeni detoks i puno vode pokrenuće i dublje procese u telu i osećajima. Potrudite se ukloniti sve suvišno, od dlačica na telu i nagomilanih papira na radnom stolu do otrovnih odnosa sa drugim ljudima. U tome će najveštiji biti Škorpija, Rak i Ribe.

Izvor: Sensa.hr

Senka Ljubić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.