Mesec u zemljanim znakovima: evo u čemu uživa vaše unutrašnje dete

Mesec u zemljanim znakovima je oprezno, sramežljivo i izbirljivo unutrašnje dete. Njegova se spontanost se otključava osećajem da je zaštićeno i sigurno.

Mesec u Biku unutrašnje je dete koje uživa u bojama, mirisima, u prirodi koja ga okružuje, a verovatno ćete ga zateći kako uživa u slasnim jagodama ili pravi venčić od cveća okruženo umiljatim šumskim životinjama. Ceni lepotu sveta i zna da je održava i stvara. Naučiće vas da prepoznate lepotu stvarnog sveta i kako u njemu da stvorite sigurnost. Ako ga naljutite, neće sa vama deliti svoje igračke i biće ljubomorno.

U kom horoskopskom znaku je vaš Mesec: kako da upoznate i negujete unutrašnje dete u sebi...

Mesec u Devici je jako znatiželjno i pametno unutrašnje dete, ali istovremeno je vrlo izbirljivo i sumnjičavo. Verovatno ćete se sa njim igrati doktora ili veterinara i posmatrati kako na zadivljujući način stvara red. Sa njim ćete puno razgovarati, a njegova pitanja će vam pomoći da prepoznate prave vrednosti u svom životu. Naučiće vas kako da bolje razumete i kontrolišete svoje osećaje. Ako ga zapostavite, kritikovaće vas i ničim neće biti zadovoljno.

Mesec u Jarcu je unutrašnje dete koje je puno zrelije za svoje godine, nego što biste očekivali. Vrlo mudro, a najviše uživa da radi nešto praktično. Verovatno ćete ga zateći kako u peščaniku gradi čitave gradove, istražuje minerale ili se priprema za alpinistički poduhvat.

Naučiće vas kako da prepoznate i ostvarite svoje planove u stvarnom životu i stvarate udoban i siguran život. Ako ga naljutite, samo će ćutati i ignorisati vas. U kom je znaku vaš Mesec možete izračunati pomoću online kalkulatora.

mesec_u_zemljanim_znakovima_kako_da_se_igrate_sa_svojim_unutrasnjom_detetom_2

Izvor: Sensa klub

Senka Ljubić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.