Mesec u vodenim znakovima: kako da volite svoje unutrašnje dete

Unutrašnje dete u vodenim znakovima prvo morate pripitomiti, a posle gajiti sa puno nežnosti i razumevanja.

Mesec u Raku je unutrašnje dete gladno ljubavi. Zamislite nežnu devojčicu sa cvetnim venčićem u kosi koja se igra lutkama. U toj igri ona je mama koja brine za druge, a od vas očekuje da je nahranite svojom brižnošću i ljubavi. To se unutrašnje dete hrani osećajem sigurnosti, pa ako ga zanemarite, postaće plašljivo. Kad se s njim sprijateljite, otvoriće vam svetove mašte koji će obogatiti vaš emotivni i stvaralački život.

Astro ciklusi: kakve nam uspone i padove donose Jupiter i Saturn...

Mesec u Škorpiji je unutrašnje dete koje voli da otkriva tajne. Ono je mali detektiv ili arheolog. Istražuje svet oko sebe, upija sve što ga okružuje i stvara svoje mudre zaključke. Hrani se otkrivanjem tajni, što mu daje osećaj kontrole i sigurnosti. Sa njim se morate upustiti u istraživanje, pokazati mu da je značajno. Ako ga zanemarite, biće ljubomorno i ljutito, a kad se s njim sprijateljite, daće vam dubok unutrašnji osećaj snage i samopouzdanja.

Mesec u Ribama je čarobna šumska vila, balerina ili mala sirena. Verovatno ćete je zateći kako svira ili peva, zanesena u svom svetu mašte. Izuzetno je osetljivo, vrlo intuitivno dete koje će odmah osetiti koliko ga volite. Ono želi bezgranično da oseti i povezaće se sa celim svetom. Nahranićete ga bezuslovnom ljubavi. Naučiće vas kako da razvijete svoju intuiciju, kako da osetite duboku veru u nevidljive sile koje pokreću svet. U kom je znaku vaš Mesec možete izračunati pomoću online kalkulatora.

mesec_u_vodenim_znakovima_unutrasnje_dete_kome_je_potrebno_puno_paznje_i_razumevanja_2

Izvor: Sensa klub

Senka Ljubić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.