Mesec u vazdušnim znakovima: vaše unutrašnje dete želi da vam bude najbolji prijatelj

Ako vam je Mesec u nekom od vazdušnih znakovima, vaše unutrašnje dete želi da vam bude najbolji prijatelj. A najbolji prijatelji kuju zajedničke planove, dele tajne i istražuju svet...

Mesec u Blizancima je je brbljivac koji je uz to još i jako znatiželjan. Možete ga zateći okruženog knjigama i slikovnicama. Igra se prodavca ili novinara, svetskog putnika i priča na mnoštvu izmišljenih jezika. To je nestašno i šarmantno dete koje se hrani znanjem. Od njega možete da naučite kao i da razvijete svoje komunikacijske sposobnosti i da steknete dubinu znanja. Ako ga zanemarite, neće sa vama hteti da razgovara.

Mesec u zemljanim znakovima: evo u čemu uživa vaše unutrašnje dete...

Mesec u Vagi je romantično unutrašnje dete koje silno voli da se druži. Kad ga susretnete istražujući svoj unutrašnji svet, biće okruženo prijateljima. Zanimaju ga drugi ljudi. Pričaće vam ko mu se sviđa, koga bi voleo da drži za ruku. Naučiće vas da razvijete svest o drugim ljudima, da budete objektivni u pronalaženju ravnoteže u složenim međuljudskim odnosima stvarnog života. Ako ga zanemarite, neće vas pozvati na rođendan.

Mesec u Vodoliji unutrašnje dete je istraživač, izumitelj ili buntovnik koji će uvek da radi po svome. Rastavlja igračke da bi otkrilo kako funkcionišu, okuplja prijatelje kako bi zajedno postigli cilj koji je svima od koristi. Ako ga naljutite, moglo bi pokrenuti pravu bunu protiv vašeg autoriteta. Nahranite ga originalnim idejama, slobodom i nezavisnošću o pravilima, a ono će vas zauzvrat ohrabriti da ostvarujete svoje ideale. U kom je znaku vaš Mesec možete izračunati pomoću online kalkulatora.

mesec_u_vazdusnim_znakovima_vase_unutrasnje_dete_zeli_da_vam_bude_najbolji_prijatelj_2

Izvor: Sensa klub

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.