Mesec u Škorpiji na Jupiterov dan: evo kako da sačuvate srce od ugriza (ASTRO SAVETI)

Ako je vreme da spalite neke mostove, spalite ih - ponovo će vam biti toplo oko srca...

Osvanuo je četvrtak, Jupiterov dan. Tranzitni Mesec se tokom 14. jula 2016. godine kreće drugom i trećom dekadom znaka Škorpije, te dan završava u egzaktnoj konjunkciji sa tranzitnim Marsom na 24* Škorpije na fiksnoj zvezdi Agena, koja učvršćuje poziciju, jača prijateljstva i donosi dobrobit kroz poznanstvo sa uticajnim osobama. Takođe donosi jaku mentalnu aktivnost, jača sarkazam i "šarmira masu rečima". No, pre toga, Mesec aktivira i Al Zuban al Shamaliyyah na 19* Škorpije, poznatiju kao Severna Skala, bledosmaragdna zvezda iz sazvežđa Vage, prirode Jupitera i Merkura, donosi potrebu za uspehom i priznanjima, velike ambicije i dobru sposobnost organizovanja.

Tu je i fiksna zvezda Unk al Hayyah na 20* Škorpije, violentna zvezda prirode Marsa, aktivira hronične bolesti, donosi nagle nesrećne okolnosti, problem sa vlastima, intrige i loš odnos okruženja prema osobi, pa zato pazite gde se krećete tokom dana i šta kome govorite, posebno u poslepodnevnim časovima.

Horoskop Merkura u Lavu: ovo su reči koje će otvoriti svako srce (ASTRO PROGNOZE)...

Konjunkcija Marsa i Meseca u večernjim časovima donosi veliku napetost, nekontrolisane izlive emocija i "napade iz senke", koji se čine kao direktno narušavanje ličnog integriteta. Ova konjunkcija otvara nove rane (Mars) na duši (Mesec). Da li ste nekad nekome rekli da vas je za srce ugrizao? Ako i niste, tokom dana ćete bar pomisliti na to.

Danas ćemo dizati tenziju za svaku sitnicu, jer Mesec u Škorpiji jača strahove, istražuje teorije zavere i sve oko sebe doživljava kao pretnju ili opasnost. Mesec u Škorpiji je iskonska potreba za preživljavanjem i borba do poslednjeg daha. Danas dolazimo do ekstrema u gotovo svim situacijama, a za one kolebljive, to može biti kobno (sukob na poslu ili gubitak posla, narušeno zdravlje, lom u emotivnom životu...). Ali, Škorpija je i znak regeneracije, pa zapamtite da se uvek iz "ničeg'', može roditi "nešto'', ako za to imate dovoljno snage i volje.

Mars je danas i sutra u egzaktnoj inkonjunkciji sa tranzitnim Uranom u znaku Ovna. Inkonjunkcija ili kvinkunks nije tradicionalni tzv. ptolomejski aspekt, jer znaci koji grade inkonjunkciju nemaju ništa zajedničko, ni pol, ni element, ni kvalitet. Za planete koje grade inkonjunkciju kažemo da se ne vide ili da su u averziji jedna prema drugoj. Kepler je inkonjunkciju nazivao aspektom smrti.

Na globalnom planu, ovaj aspekt će stvoriti probleme u saobraćaju (posebno u avionskom saobraćaju), a predstavlja i "zveckanje oružija'' i razna "huškanja'', posebno na Dalekom i Bliskom Istoku (Kina, Japan, Tajvan, preko Indije, do Iraka i Irana).

Na ličnom planu, takođe "huškanje''! Već sam pomenuo zakulisne radnje pod uticajem Marsa i Meseca, dok će Uran samo da vam uruči jednosmernu kartu u pravcu "ludila''. Ovakva postavka može itekako poljuljati vaše međuljudske odnose i naterati vas da dobro razmislite koliko su zaista kvalitetni ljudi u vašem okruženju (poslovnom, emotivnom, porodičnom...), te da li ste i koliko pogrešili što ste dozvolili da vam se neki od njih previše približe. Kada to shvatite, uvidećete da ste dosegli tačku sa koje nema povratka i da je vreme da spalite neke mostove. Pa palite ih, makar će vam ponovo biti toplo oko srca...

mesec_u_skorpiji_na_jupiterov_dan_evo_kako_da_sacuvate_srce_od_ugriza_astro_saveti_2.jpg

Astrolog: Miloš Tomić

 

Miloš Tomić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.