Mesec u Ovnu, Lavu i Strelcu: unutrašnje dete u vatrenim znacima voli izazove

Unutrašnje dete u vatrenim znacima će vam prići bez straha i rado će vam pokazati sa čim želi da se igra.

Mesec u Ovnu spontano je unutrašnje dete koje voli izazove. Sa njim se treba utrkivati, penjati po drveću i takmičiti se na sve moguće načine. Ono stalno juri kako bi otkrivalo nove stvari. To se dete hrani potvrdom vlastite jedinstvenosti i snage i želi da se bez straha upust u nove aktivnosti. Ako ga zanemarite, postaće neposlušno derište, a kad se s njim sprijateljite, otkrićete u sebi pionira, predvodnika, istraživača.

Astro saveti: kako da otkrijete koji kućni ljubimac odgovara vašem horoskopskom znaku...

Mesec u Lavu je unutrašnje dete koje stalno nešto stvara, crta, glumi. Verovatno će se pojaviti prerušeno u princezu i maštovito vam opisati divan svet u kojem živi. Osvojićete ga tako što ćete ga pohvaliti i diviti mu se. Nahranićete ga svojom ljubavi i pažnjom koju mu posvećujete. Ako ga zanemarite, postaće razmaženo i zahtevno, a kad se s njim sprijateljite, grejaće vas toplinom i velikodušnošću svog velikog srca. Naučiće vas da spontano stvarate.

Mesec u Strelcu je znatiželjno dete koje će vam postavljati mnogo mudrih pitanja. Nemirno je i željno istraživanja, igre, otkrivanja sveta. Lako ga možete zamisliti prerušenog u gusara ili astronauta, s puno uzbudljivih priča. Osvojićete ga i nahraniti, ako ga pažljivo slušate i poštujete njegove ideje. To je mudro unutrašnje dete koje će vas naučiti da verujete u sebe i ohrabriće vas u ličnom razvoju, a ako ga budete zanemarili, jednostavno će otići da se igra negde drugde. U kom je znaku vaš Mesec možete izračunati pomoću online kalkulatora.

mesec_u_ovnu_lavu_i_strelcu_unutrasnje_dete_u_vatrenim_znacima_2

Izvor: Sensa klub

Senka Ljubić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.