Merkur u Strelcu od 28. novembra do 16. decembra 2014. godine: pravo vreme za učenje i putovanja

Merkur će biti u Strelcu u periodu vrlo kratko vreme, svega 19 dana i za to vreme će komunikacija biti sasvim drugačija nego u prethodnom periodu.

Merkur će biti u Strelcu u periodu vrlo kratko vreme, svega 19 dana i za to vreme će komunikacija biti sasvim drugačija nego u prethodnom periodu. U ovim hladnim i sivim zimskim danima Merkur je stigao u pravo vreme da donese pozitivne misli, podstakne optimizam i promenu u načinu komunikacije i donese spremnost na druženje, vedrinu, želju i potrebu za mentalnim i fizičkim kretanjem i za putovanjima.

Ovo je vreme kada se više putuje i kada su češći odlasci u inostranstvo i kontakti sa ljudima koji dolaze iz daleka - povoljni su datumi 10, 11. i 12. decembar. Želja za putovanjima i otiskivanjem u daljine i učenje o drugim kulturama ili učenje stranih jezika prisutna je više nego u drugim periodima.

Večiti šarmeri i nepokolebljivi um: saznajte kakve sve osobine krase Strelčeve...

Misli će sada biti pre apstraktne, nego usmerene na praktične stvari, ali im neće nedostajati širina, otvorenost za promene, za nova saznanja i duhovna iskustva, za prihvatanje znanja kojima Merkur u Strelcu teži.

Istinoljubivost, otvorenost, a često i nestrpljivost i brzina u izražavanju misli i osećanja biće prisutna u ovim danima. Ovo je vreme kada će se i više učiti, jer se bliži pologudište u školi, a za studente ispitni rokovi i provere znanja, kolokvijumi. Vreme je da se poprave ocene, a kako je Jupiter retrogradan u Lavu biće izuzetno povoljnih dana za to, posebno 10, 11. i 12. decembra.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.