Mali horoskop za Sunce u Lavu: očekuju nas iskre ljubavi i lepša životna vizija

Sunce u Lavu donosi divne životne promene i oslobađanje od negativne energije, ali u polju finansija je važno da budete oprezni!

U ponedeljak i utorak Sunce polako gubi snagu u znaku Raka, što znači da ćete biti još nežniji i osetljiviji, piše Lovesensa.

Pomešana osećanja i želja da budete voljeni je definitivno vaš fokus na početku nedelje, ali situacije počinje da se menja od srede kada Sunce u 8:37 sati ujutru pređe u znak Lava.

Ovaj aspekt donosi aktivnu, vatrenu energiju, a naše misli postaju celina koju treba prevesti u delo. Sunce ja vladar Lava, zato ima i najjači uticaj u ovom znaku Zodijaka. Donosi nam toplinu i optimizam, a negativna energija se polako povlači.

Horoskop - 10 udara sudbine očekuje nas do 22. avgusta: saznajte koji datumi su rizični, a koji srećni tokom vladavine LavaHoroskop - 10 udara sudbine očekuje nas do 22. avgusta: saznajte koji datumi su rizični, a koji srećni tokom vladavine Lava10 sudbonosnih promena koje nas očekuju do 22. avgusta - evo koji datumi su ključni!

Dok je Sunce u Lavu imaćete dobru volju, veću hrabrost i mogućnost da svoje veštine iskoristite što je najbolje moguće. Jedini rizik možete očekivati u polju ljubavi i strasti, jer stara negativne iskustva u ljubavi i loši odnosi ovga puta mogu doneti pojačani nemir. Ako se to dogodi, pokušajte da se relaksirate boravkom u prirodi, kreativnim aktivnostima ili sportom.

Čak iako se situacija ne odvija onako kako ste zamislili, imaćete snage da uklonite probleme i krenete napred. Sada je trenutak da dobro otvorite oči, izbegavate neuspehe i prepirke, a najvažnije je da se fokusirate na željeni put.

Osvestićete negativne obrazce u svom životu i razne energije, pa je moguće da ćete iz svog života izbaciti ljude koji vam kradu energiju i vreme. Bićete iznenađeni sa kojom lakoćom ćete to uraditi i koliko će zapravo te promene doneti blagodeti u vaš život.

Zahvaljujući direktnom Merkuru u znaku Raka, nećete biti preopterećeni detaljima, sitnicama i brojevima. Zadaci koji zahtevaju preciznost i kritičnost trebalo bi odložiti na neko vreme, jer možda nećete uspeti. Moći ćete da stvorite novu viziju i sledite je polako i uporno.

Venera u znaku Blizanca suočiće vas sa istinom u vašim odnosima. Misli će vam biti razigrane, iluzorne i maštovite, ali će vam pomoćid a pronađete svoju unutrapnju snagu i otkrijete št vam je zaista važno na trenutnom životnom putovanju.

Venera nas ovoga puta i upozporva, pa je najbolje da ne pravite krupne poteze sve dok ne donesete konačne odluke. I ovoga puta Venera ima jak uticaj na polje finansija, zato se preporučuje da izbegnete velike investicije i kupovine, posebno one koje su sumnjive.

Kratak ljubavni horoskop od 16. do 31. jula 2020. godine: Blizanci nemaju prepreke u ljubavi, a Ovna očekuju frustracijeKratak ljubavni horoskop od 16. do 31. jula 2020. godine: Blizanci nemaju prepreke u ljubavi, a Ovna očekuju frustracijeKratak ljubavni horoskop do 31. jula 2020. godine!

Odjednom ćete uz pomoć Marsa u znaku Ovna uspeti da uradite sve što ranije niste uspevali da završite. U poslu se ističete po svojoj kreativnosti, a na emotivnom planu očekujte nove iskre ljubavi.

Moraćete brzo da se naviknete na iznenađenja i promenu raspoloženja, što vam nije baš lako, ali budite strpljivi i verujte da će se stvari uglavnom smiriti.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.