Magičan spisak želja za slatku budućnost: evo šta treba da uradite između pomračenja Sunca i punog Meseca (RITUAL)

U noćima kada zvezde šalju čarobnu prašinu napišite svoj spisak najdražih želja! Ako vaše srca zaista iskreno veruje, ostvarenje snova će vas jednog dana prijatno iznenaditi...

Vreme između pomračenja Sunca i sledećeg punog Meseca odlično je za sastavljanje spiska stvari koje želimo već dugo da ostvarimo!

Mesečni horoskop romansi i strasti: ljubavni horoskop za mart 2017. godine...

Pomračenje Sunca vrlo je posebno tokom mladog Meseca, objašnjava astrolog Molly C. Gauthier. "Stvari koje počnu između pomrčenja i sledećeg punog Meseca (otprilike dve nedelje), seme koje posejemo, projekti koje započnemo, kontakti koje uspostavimo i namere koje postavimo dobijaju dodatnu važnost tokom šest meseci što slede", objašnjava. Ona predlaže da to vreme iskoristimo za sastavljanje spiska stvari koje želimo da ostvarimo, što možemo da učinimo bilo kad između pomračenja Sunca i prvog sledećeg punog Meseca.

"Uzmite list papira i olovku. Nađite ugodan miran kutak. Na papir zapišite 100 stvari koje želite. Ništa ne zadržavajte! Nemojte dopustiti da vam unutrašnji glas govori kako to ne možete dobiti. Teško da ćete samo razmišljati o stvarima [koje želite] nakon prvih 50, ali nastavite.

Horoskop najavljuje ljubavne darove do 18. marta 2017: kakva vas romansa čeka na početku proleća...

Budite pozitivni: "Imaću veću platu", a ne "Želim veću platu". (...) Kad završite, spisak stavite u koverat, zalepite ga, na njemu napišite datum, pa ga stavite na sveto mesto u svome domu. Ili, možete koverat blagosloviti i staviti u fioku. Upravo ste zatražili ono što želite. Tako se poseje seme. Kad prođe godinu dana, izvadite svoj spisak i pogledajte šta je od tog semena uhvatilo koren u vašem životu."

Izvor: Sensa klub

Patricia Lucija Tomasović

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.