Lunarni horoskop za ostvarenje snova: šta vašem znaku donosi pun Mesec u Jarcu (od 17. juna do 9. jula 2017.)

Ostvarenje ljubavnih snova ili poslovnih planova - šta vašem znaku predviđa mesečev horoskop do 9. jula...

Druga četvrt u Ribama, 17. juna, može nas iznenaditi neobjašnjivim promenama raspoloženja i preosetljivošću, jer ćemo poput sunđera upijati sve vibracije iz okoline. Najbolje se prepustiti maštanju, meditaciji i susretu s vlastitom dušom kroz umetnost i lepotu ili kroz duhovnost i religiju. Rak, Ribe i Devica mogu doživeti emotivne ispade koji imaju pročišćavajući učinak. Škorpija, Bik i Jarac posebno su otvoreni kreativnim nadahnućima.

VELIKI HOROSKOP ZA LETO 2017: evo kakva ljubav i sudbina očekuje vaš znak...

S mladim Mesecom u Raku, 24. juna, zaboravite na praktičnost i logiku, poslušajte svoj unutrašnji glas. Da biste ga jasnije čuli, prisetite se svojih snova, svega što vas raduje ili zapitajte dete u sebi kakav vam savet može u ovom trenutku dati. Pronađite ono što stvarno želite da radite, doživite, s kim želite da budete! Raku, Ribama i Škorpiji uvek je potrebna ljubav i emotivna povezanost s partnerom, decom, porodicom.

Blizanci i Vodolija, Lav i Strelac iznenadiće se kad primete da im glas srca donosi praktične savete, a sigurnost pronalaze u svakodnevnoj rutini, u poslu i dobroj zaradi. Ovan, Vaga i Jarac posvetiće se sebi jer su ih obaveze i potrebe drugih previše iscrpile. Bik i Škorpija radosno se prepuštaju putovanjima, kako stvarnim tako i onim intelektualnim ili duhovnim.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.