Lunarni horoskop za dane ljubavi i želja: kako će na vaš znak uticati Mesec od mladog u Ovnu do punog u Vagi (do 12. aprila 2017. godine)

Mesec osluškuje želje našeg srca, ali da li će ih svojom magijom ostvariti? Pročitajte šta vam donosi Mesečev horoskop u ljubavi i ambicijama...

S mladim Mesecom u Ovnu, 28. marta, život se silovito budi. Zamislimo snagu semenke koja se probija kroz slojeve zemlje prema suncu. Jednakom se snagom pokreću želje našeg srca, ideje i planovi.

3 lica svakog horoskopskog znaka: evo koja dekada znaka kroji vašu sudbinu...

Ovan, Lav i Strelac rado se odazivaju izazovima, znaju šta i kako treba da urade da bi ostvarili svoje želje. Jarac, Rak i Vaga takođe ne oklevaju da posegnu za onim što žele. Imaju odličan osećaj za pravi trenutak.

Vodeolija i Blizanci manje su usmereni na vlastite ciljeve, ali snažno podržavaju druge i učestvuju u grupnim projektima koji će im doneti priznanje. Oprezni Bik, Devica i Škorpija i sanjarske Ribe osećaju neprijatnost da se suoče s ubrzavanjem događaja oko sebe. Nemirni su i neodlučni, treba im još vremena za odluke.

Uz prvu četvrtinu u Raku, 3. aprila, prepoznaćemo kako da se još bolje pobrinemo za neometan razvoj želja koje je pokrenuo prethodni mlad Mesec. Potrebno je da usporimo tempo i proverimo da li smo u sjaju svojih želja zaboravili na druge. Ako pokažemo brižnost prema bližnjima, kolegama i prijateljima, dobićemo vredne ideje o tome šta bismo mogli da uradimo drugačije da bismo zgrabili svoju sreću! Ne zaboravimo pri tome da negujete sami sebe, odmorom, zdravom hranom i pozitivnim mislima.

Vatreno i tajanstveno srce horoskopa: kako da volite osobu rođenu u znaku Ovna...

Sjajni pun Mesec u Vagi, 11. aprila, donosi nam preko potrebnu ravnotežu. On smiruje srca Ovna, Lava i Strelca uzavrela od želja. Hladi usijane glave Jarca, Raka i Vage od prevelikih ambicija. Leči rane senzibilnih duša Riba, Device, Bika i Škorpije. Nagovara Blizance i Vodolije na više odmora i vremena za sebe. Napravimo pauzu da bismo objektivno razmislili šta nam je stvarno potrebno, a gde smo popustili spoljnim pritiscima, navikama ili strahovima. Tako ćemo vratiti unutrašnji osećaj stabilnosti i smirenost potrebnu da donesemo prave odluke.

Izvor: Sensa klub

Senka Ljubić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.