Lunarni dan Orao: šta donosi Mesec u Strelcu i zašto je strah naš najbolji saveznik

Putovanje koje počnemo 28. marta 2016. godine dovešće nas do velikih saznanja i uspeha kog smo dugo čekali...

28. marta 2016. godine Mesec je u Strelcu u konjukciji sa Marsom i trigonu sa Suncem.

Mesec u Strelcu i vatreni znaci u kojima se sada nalaze čak četiri planete: Mesec, Mars u Strelcu i Sunce i Merkur u Ovnu, čine današnji dan povoljnim za akciju, preduzimanje nekih novih aktivnosti, u koje će moći da se unese energija, elen i optimizam koji nosi napred ka uspehu. Ovo je ujedno i lunarni dan " Orao", koji spada u pozitivne dane. Ukoliko se suočite sa strahom, možete postići uspeh u onome što radite.

Mesec u Strelcu je dobar za putovanja, ali ne samo ona fizička, koja vas odvode na drugo mesto, već i ona duhovna, koja dovode do duhovnog preobaražaja svesti. Strelac teži duhovnom, on je taj koji pomaže da širimo horizonte i time povećavamo svoje mogućnosti. Dobro je dolaziti do novih duhovnih saznanja, jer ona proširuju mogućnosti i menjaju nas - uzdižu!

Astro najave: ove horoskopske znake čekaju najveća iskušenja tokom 2016. godine...

Preporučujem vam da odlučno i energično radite na nečemu, bilo rešavanju problema, ili na početku novih aktivnosti. Potrebno je da strah pretvorite u svog saveznika, da vas ne bi ometao da nešto što planirate uradite dobro. Što god radili, bitno je da ste smeli i da obratite pažnju na ono što vam se događa.

Slobodno donesite nove odluke, družite se sa ljudima istog mišljenja, ili uđite u nove aktivnosti. Najbolje je da to učinite kada je Mesec u konjukciji sa Marsom u Strelcu 18-22 sati ili u trigonu sa Suncem u Ovnu u noći između 28. i 29. marta 2016. godine, počevši od 22 sata 01 sat 29. aprila 2016. godine.

Horoskop za ženska srca: astrologija otkriva osobine i karakter žena u svakom znaku Zodijaka...

Kao orao, hrabro i slobodno uđite u novine i spremno menjajte sebe, jer će vam se tada i život promeniti u onoj meri na bolje, koliko ste spremni i voljni da ga učinite boljim. Zahvaljujući odličnim lunarnim energijama - uspećete!

lunarni_dan_orao_sta_donosi_mesec_u_strelcu_i_zasto_je_strah_nas_najbolji_saveznik_1

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.