Lunarna eklipsa u Ovnu: Dodirni me slučajno...

Uticaj pomračenja moćnog, "krvavog Meseca" biće osetan sve do marta 2016. godine... evo koji komadići čine deo vašeg mozaika!

„Dodirni me slučajno, udahni mi dah ponovno, ti to možeš sigurno, rukom koju znam već odavno..."

Poslednji u nizu, dočekao nas je, u noći sa 27. na 28. septembar 2015. godinepotpuno moćan, "krvavi Mesec". Onako kako samo on ume, a znamo jako dobro kako to izgleda. Možda na prvi pogled mislimo da njegov uticaj nije jak, ali prevarimo se svakog puta. Hiljadu iznenađenja još ima u nama. I ponekad ni ne želimo da je kraj...

Lunarna eklipsa dogodila se na 4* znaka Ovna u trenutku kada se Sunce nalazi na 4* Vage. Bitno je videti u koja vam polja pada eklipsa i sa kojim planetama radi aspekte. Slažite priču kao da je deo nekog mozaika. Sve krhotine vrede. Svakako. Tako posebne. Kao rariteti. Vi najbolje znate šta je sve polomljeno u vama. Ako ne znate, prisetite se prošlih ciklusa i događaja koje su vam donjeli. Slično se sličnom raduje. Obasjava. Ponavlja. A uticaj pomračenja osetiće se sve do marta 2016. godine.

Astro saveti: kako da otkrijete koji kućni ljubimac odgovara vašem horoskopskom znaku...

Prva lunarna eklipsa bila je u aprilu 2014. godine na 25* Vage. Druga lunarna eklipsa bila je u oktobru na 15* Ovna . Treća lunarna eklipsa bila je u aprilu 2015. godine na 14* Vage i sada, poslednja po redu, 27. septembra 2015. godine na 4* Ovna.

Pokušajte da povežete događaje koji su se odigravali i moći ćete da predvidite šta vas čeka. Ovan i Vaga kao dimenzije muškog i ženskog polariteta naglasak uvek stavljaju na veze i odnose, kako one sa drugima, tako i one u nama. Lunarne eklipse podstiču događaje i razvijaju ih do samih detalja. Zamislite sliku u vremenu koju uhvatite fotoaparatom i čekate da se polako razvije. Do najsitnijih detalja. Pa onda putem primećujete sve ono što niste uspeli da vidite u prvom mahu. Jer tako je - neke stvari prosto nam nisu date odmah. Lepota je negledljiva. Izazovi su jaki. Dopustite da vas iznenadi, a svakako hoće.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.