Lunarna astrologija: šta nam donosi poslednji pun Mesec u godini

Na kraju 2015. godine i na pragu Nove godine, Mesec nam je pripremio veoma prijatna iznenađenja. Evo šta mogu da očekuju od njega horoskopski znaci...

S prvom Mesečevom četvrtinom u Ribama, 18.decembara 2015. godine, u nama raste plima osećanja. Poziva nas da uronimo u svoju unutrašnjost. Vreme mirovanja i preispitivanja pomaže nam da završimo godinu puštajući sve ono što nas ne može poneti napred.

Mašta i muzika, romantično raspoloženje i prefinjeno okruženje sigurno su utočište od grube svakodnevice. Ribe, Rak i Škorpija posebno su nadahnuti za ulepšavanje stvarnosti. Ako želite da se izadate i dobijete dobar savet pronađite Bika, Devicu ili Jarca.

Astro pregled: kad nas vodi nevidljiva ruka našeg anđela čuvara...

Pun Mesec u Raku, 25. decembra 2015. godine učiniće katolički Božić čarobnim. Savršena energija za opuštanje u intimnom krugu, za obnavljanje uspomena, za uživanje u hrani i toplini zajedništva. Otvara se divna sezona za veliko porodično okupljanje, kada treba izvući albume s fotografijama i pripremiti puno ukusne hrane. Jarac, Rak, Vaga, Devica i Ribe mogli bi da podlegnu prazničnom stresu jer žele da ugode svima.

Bik, Škorpija i Lav u dokolici se prepuštaju senzualnim užicima hrane, mirisa, boja i svetlosti. Blizanci, Vodolija, Ovan i Strelac pobrinuće se za dobro raspoloženje i neumorno smišljati igre i pošalice hraneći se pohvalama i ljubavlju bližnjih. Srećan Božić!

Druga Mesečeva četvrtina u Vagi, 2. januara 2016. godine, znak je da treba da završimo i maknemo sve što nas udaljava od partnera. Energija Vage usmerena je na stvaranje sklada, posebno u odnosima. S opadajućom fazom Meseca lakše ćemo pomiriti razlike i stvoriti ravnotežu između vlastitih i tuđih potreba. Vaga, Vodolija i Blizanci instinktivno znaju kako da postignu savršen kompromis, koliko uzeti, a koliko dati. Ovan, Lav i Strelac ozbiljno se i odgovorno posvećuju onima koje vole.

Evo šta bi bilo dobro napraviti s praktičnom i delotvornom energijom punog Meseca u Jarcu, 10. januara 2015. godine: preispitati novogodišnje odluke. Otputovati u planine. Pomiriti se s prošlošću. Obnoviti odnos s ocem. Čuvati svoju energiju tako da radimo samo ono neophodno. Korak po korak planirati ostvarenje velikog cilja.

Astro saveti za zemljane znake: kako da Bikovi, Devica i Jarac sačuvaju zdravlje...

Jarac, Devica i Bik najlakše će se vratiti radnim obavezama. Rak, Vaga i Ovan traže priliku da prodube praznično raspoloženje. Strelac i Blizanci preispituju svoje financije, a Vodolija i Lav razmatraju osećaj sigurnosti vezan uz posao. Škorpija i Ribe profitiraju na davno učinjenim uslugama prijateljima.

lunarna_astrologija_sta_nam_donosi_poslednji_pun_mesec_u_godini_1

Izvor: Sensa klub

NA SAJTU SENSE PROČITAJTE JOŠ:
Astrologija otkriva: da li ste čuvar tradicije, propovednik, hodočasnik ili intuitivno produhovljeni
Najviša istina šestog čula: zašto treba da dopustimo intuiciji da nas vodi kroz život...
3 vežbe za jačanje intuicije...

Senka Ljubić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.