Lunarna astrologija: šta nam donosi mlad Mesec u znaku Vodolije i pun Mesec u Lavu (HOROSKOP do 12. februara 2017. godine)

Magičan Mesec posuće mnoge znakove prahom ljubavi, dok će se kod nekih pojaviti negativna osećanja i rastanak sa voljenom osobom! Pročitajte kako će lunarna čarolija uticati na vaš horoskopski znak...

Pun Mesec u Raku, 12. januara, jasno nam je pokazao što nam je najviše potrebno, koje odluke treba da donesemo da nahranimo dete u sebi. Koncentrišemo se na ono u čemu smo dobri i na ono što nam čini dobro. Rak, Jarac, Ovan i Vaga ne bi smeli da potiskuju ljutnju i ono što drugima zameraju, kao i loša osećanja. Razgovarajte o svemu što vas tišti, pokažite svoju ranjivu stranu i slobodno potražite rame za plakanje.

Škorpije, Ribe, Bik i Devica imaju odličan period u kojem im snagu daje ljubav i podrška voljene osobe, dece, porodice i prijatelja. Blizanci i Strelac sigurnost pronalaze u materijalnoj strani života, pažljivije upravljaju svojim novcem. Vodolija i Lav spremno pomažu drugima. Tako hrane svoju potrebu da osete poštovanje i ljubav.

 

Kako da otkrijete da li vas voli Jarac: 5 netačnih i 10 tačnih verovanja o osobama rođenim u znaku Jarca...

Mlad Mesec u Vodoliji, 28. januara, budi nove namere u našem ličnom razvoju. Želimo da se izdvojimo iz prosečnosti, da učinimo svoj život drugačijim i uzbudljivijim. Zato nas svakodnevna rutina i obaveze nerviraju. Tražimo nove načine kako da odradimo ono što moramo. U ovom periodu biće važnih trenutaka za Vodoliju, Blizance i Vagu koji se nestrpljivo i pomalo nervozno upuštaju u raznovrsne eksperimente. Lav, Strelac i Ovan uzbudljivost života pronalaze u ljubavnim i prijateljskim odnosima. Novi ljudi donose svež pogled na svet i nadahnjuju njihova strastvena srca.

Škorpija, Rak i Ribe donose važne odluke i hrabre korake na poslovnom planu. Bik, Jarac i Devica žele da isprobaju nove načine rada na sebi, intenzivno se bave svojim emocijama i mislima.

Pomrčenje Meseca zaseniće blistavu svetlost punog Meseca u Lavu, 11. februara. Neki događaj koji naizgled dolazi spolja ukazuje nam na našu vlastitu tamnu stranu. Ono što nam jako smeta kod neke druge osobe prepoznajemo u sebi, kao svoju senku. To neugodno osvešćivanje može narušiti unutrašnju ravnotežu. Ljubav je način da je ponovo uspostavimo!

Godišnji horoskop - Ribe: astro prognoze od januara do decembra 2017. godine za ljubav, posao i zdravlje (MESEC PO MESEC)...

Za Lava, Vodoliju, Bika i Škorpije izazovni događaji na poslu i u porodici traže skromnost i saosećanje. Rak, Jarac, Ribe i Devica lakše će prihvatiti neželjena osećanja i osloboditi se frustracija brižnošću i ljubavlju koju znaju pokazati na pravi način.

Ovan, Strelac, Vaga i Blizanci iskoristiće snagu emocija u svojim kreativnim projektima, u odnosu sa decom, u stvaranju novih prijateljstava, a iznad svega da bi malo više zavoleli sami sebe.

Izvor: Sensa klub

Senka Ljubić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.