Lunarna astrologija: šta nam donosi mlad Mesec u znaku Škorpije (od 16. oktobra do 13. novembra 2016. godine)

Snažna Mesečeva energija i u ovom periodu će imati jak uticaj na vaše emocije i energiju! Otrkrijte šta vam lunarni horoskop predviđa u narednim danima...

Nije lako obuzdati usijanu energiju uštapa u Ovnu, 16. oktobra. Najbolje je dobro se preznojiti nekim sportom, pripremiti flambirane palačinke, meditirati uz sveću ili napisati ljutito pismo, dečku, šefu, prijateljici, mami... i potom ga zapaliti. Ovan, Lav i Strelac verovatno neće dobro spavati. Budite fizički aktivni, ali i oprezni, čuvajte se povreda.

Šta vašem horoskopskom znaku donosi zrelost: Ovan ne gubi energiju, Jarac uživa u plodovima mudrih odluka...

Blizancima i Vodoliji puna je glava uzburkanih misli pa neće spavati, već će neumorno raditi. Loše ljubavne ili poslovne situacije u kojima su zapeli Rak, Jarac i Vaga mogu se lakše razrešiti. Završite sve što možete, otpišite gubitke i krenite dalje. Bik, Škorpija, Devica i Ribe, zainteresovaće se za novu osobu, nove cipele ili novi projekat.

Druga četvrtina u Raku, 22. oktobra, podseća nas na kućne obaveze. Uživamo zavlačeći se u ormare, preslažemo odeću i uspomene, čistimo kredence i police, krpimo, lepimo i bacamo nepotrebno. Ovo je odličan trenutak za energetsko čišćenje doma, pa potražite feng šui priručnik ili potražite stručnjaka. Dom bi trebao da bude utočište i izvor naše snage. Rak, Škorpija i Ribe izuzetno su kreativni, dok su Jarac, Bik i Devica izuzetno praktični u stvaranju novog kućne atmosfere.

Mlad Mesec u Škorpiji, 30. oktobra, povezuje nas sa tajnim i skrivenim stvarima. Najdublje tajne uvek se kriju u nama, a mlad Mesec pokazaće nam šta smo to sakrili i od samih sebe. Pojačava se intuicija pa nam neće promaknuti značajan pogled osobe za koju želimo da nas primeti, kao i mnogo toga što drugi od nas žele da sakriju.

Mlad Mesec osnažuje Škorpiju, Bika, Ribe i Raka, tako što im pomaže da se iznutra organizuju i obnove. Jarac i Devica uživaju u osećaju reda i kontrole, pa postižu uspeh u svim vrstama istraživanja. Lav i Vodolija povlače se u sebe, pojačano su emotivni i razdražljivi. Ovan, Blizanci, Vaga i Strelac otkrivaju terapijski učinak seksa ili obnavljaju energiju na psihološkim radionicama.

Astrološke prognoze dan po dan: od 17. do 24. oktobra 2016. godine...

Prva četvrtina u Vodoliji, 7. novembra, trenutak je da širom otvorimo prozore svog uma i u njega pustimo nove i neobične stvari. Nakon tajnovitosti prethodnog mladog Meseca, osećamo se slobodnije. Blizanci, Vaga i Vodolija treba da se druže i zabavljaju, jer još nisu pobegli od svojih zbunjujućih osećanja. Lav, Strelac i Ovan istražuju nove načine rada na sebi. Budite originalni i slobodno pokažite svoje jedinstvene ideje.

mesecev_horoskop_za_sve_faze_od_16_oktobra_do_13_novembra_2016_godine_najbolje_meseceve_mene_za_vas_horoskopski_znak4

Izvor: Sensa klub

Senka Ljubić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.