Lunarna astrologija: šta nam donosi mlad Mesec u velikom vatrenom trigonu

Ovog avgusta zvezde su nam pripremile ispunjenje želja, ciljeva i planova. Mlad Mesec u Lavu je odigrao značajnu ulogu...

Na dan 2. avgusta 2016. godine u 22.45 h po lokalnom vremenu, došlo je do egzaktne konjunkcije tranzitnog Sunca i Meseca na 10* 58' znaka Lava. Jednostavnije rečeno, mlad Mesec u znaku Lava je označio početak novog lunarnog ciklusa. Svetla, kamera, akcija!

Na globalnom planu, mlad Mesec će uvek efekte ispoljavati suptilnije u odnosu na pun Mesec, ali ćemo te efekte svakako osetiti. Mlad Mesec u drugoj dekadi fiksnog, vatrenog znaka Lava će u narednim danima doneti oscilaciju u krvnom pritisku, nesanicu, potrebu za privlačenjem pažnje, teatralnost i "dramsku pauzu'' pri svakom postupku i razgovoru. Pojačana ekstravagancija i potreba za "trendi'' i skupocenim stvarima u našem životu će obeležiti ovaj avgust.

Horoskop mladog Meseca u Lavu: kakve promene donosi vašem astrološkom znaku i koje želje ispunjava mlad Mesec...

Baš ćete ovih dana poželeti da na zidu svoje dnevne sobe imate ,,mrvicu'' skuplju umetničku sliku. Neke dame će jednostavno morati da promene frizuru po uzoru na modele iz omiljenog im modnog časopisa časopisa, te će to gotovo sigurno biti svetlija kosa ili pramenovi, jer su Sunce, Mesec i Venera u znaku Lava. Ulepšavanje, tj. potreba za lepim će generalno biti prisutna u svakoj sferi života, bez obzira da li ste član muške ili ženske populacije. Iz ugla vašeg novčanika, ovo će vrlo verovatno biti niz jako neprijatnih događaja. Ali, nije bitno, život je ipak jedan.

Mlad Mesec iz znaka Lava gradi inkonjunkciju sa retrogradnim Neptunom u znaku Riba. Inkonjunkcija ili kvinkunks nije tradicionalni tzv. ptolomejski aspekt, jer znaci koji grade inkonjunkciju nemaju ništa zajedničko, ni pol, ni element, ni kvalitet. Za planete koje grade inkonjunkciju kažemo da se ne vide ili da su u averziji jedna prema drugoj. Kepler je inkonjunkciju nazivao aspektom smrti.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.