Lunarna astrologija: kako će Mesečeve mene uticati na nas u doba Nove godine (od 12. decembra 2016. godine do 8. januara 2017. godine)

Magija punog Meseca zavladaće vašim snovima, željama i raspoloženjem! Pročitajte šta vam lunarna astrologija predviđa za naredan period... Spremite se za vreme puno promena, velikih odluka i uspeha...

Sa punim mesecom u Blizancima, 14. decembra, istražite šta znači prepustiti se spontanom toku života. Nemojte raditi ništa što zahteva veliku koncentraciju. Svi ćemo lakše komunicirati i rešavati mnoge nejasnoće. Jarac, Devica, Bik i Škorpija ne osećaju se prijatno bez plana, ali spontanost donosi zanimljiva rešenja. Društveni odnosi i obaveze kojima ne mogu reći ne dovode Vagu, Vodoliju, Lava i Ovna u stanje haosa, ali taj haos daje im osećaj živosti. Rak i Ribe dobro se snalaze u pomalo haotičnom stanju. Blizanci i Strelac uspešno će završiti neke dugotrajne projekte. Zadovoljni sobom, napokon će se odmoriti.

Zimska kratkodnevica, 21. decembra, trenutak je da u sebi pronađemo svetlost koja nas vodi u novi ciklus života. Preispitujemo: Šta osećam? Kako mogu poboljšati sebe i svoje životno stanje? Ovo je razdoblje prihvatanja i puštanja. A to je sve lakše uz drugu Mesečevu četvrtinu u Devici. Za Devicu, Blizance, Strelca i Ribe trenutak je za vrlo značajne nove početke. Međutim, za žestokog Ovna i Škorpiju, za dominantnog Bika, Lava i Vodoliju i zaštitničkog Raka, neodlučnu Vagu i pribranog Jarca prihvatanje i puštanje može biti izazovno!

Veliki godišnji horoskop za 2017 - Ovan: astrološke prognoze za ljubav, posao i lični razvoj...

Mlad Mesec u Jarcu, 29. decembra, pravi je trenutak za novogodišnje odluke. Možemo sagledati stvari kakve jesu, postaviti realne ciljeve za koje smo spremni disciplinovano raditi. Jarac, Devica i Bik pažljivi su u planiranju, korak po korak stvaraju čvrstu strategiju. Ribe, Rak i Strelac u odlukama daju prednost spontanosti i kreativnosti. Blizancima, Vodoliji i Vagi potrebno je više vremena za razmišljanje, važno im je što drugi misle o njihovim odlukama. Ovan, Lav i Škorpija nepokolebljivo veruju u sebe. Bez puno planiranja znaju kako se dokazati i dobiti ono što žele!

Feng šui stručnjaci otkrivaju kako da zaradite više novca: 5 pravila u domu za finansijsko blagostanje i poslovni uspeh...

Prva četvrtina u Ovnu, 5. januara, prvi je test odlučnosti koji će pokazati možemo li istrajati u novim odlukama. Energija Ovna daje nam svima hrabrost i spremnost da delujemo. Moramo sami sebi dokazati da možemo uspeti. Ovan i Vaga prepoznaju da će im biti potrebno više rada i upornosti nego što im se činilo, a nestrpljivost ih čini nervoznim. Jarac i Rak osećaju veliko buđenje ambicije. Lav, Strelac, Vodolija i Blizanci moraju biti spremni na neočekivanu priliku koju treba brzo zgrabiti.

Izvor: Sensa klub

Senka Ljubić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.