Lunarna astrologija: evo kakve brige donosi pun Mesec u Devici i kako da ih odagnamo

Mesec u Devici vezan je za zdravlje, na prvom mestu, a onda i za posao! Evo kako da obuzdate uticaj varljive Lune...

22. februra 2016. godine u 17 časova počinje 15. lunarni dan.

22. februra 2016. godine u 17 časova počinje 15. lunarni dan, kada se ne treba prepuštati tuđoj sugestiji, uticajima, emocijama, posebno zamerkama, kritikama, prebacivanjima, jer će pun Mesec biti u Devici. Ovo je dan kada Mesec postaje sasvim pun oko 19.20 časova, na 3. stepenu Device.

Devica je promenljiv znak vezan za zdravlje, posao, čistoću, svakodnevne navike življenja i na tom planu treba nešto raditi. Energije ima puno, ali i nemira, napetosti i nervoze, koja će biti u toku dana. Povoljno je da se pred pun Mesec radi na pročišćenju tela, pročišćenju na fizičkom planu, što bi trebalo započeti već od jutarnjih sati. Dobro je biti u toku dana umeren aktivan, a u posle podnevnim satima od 17 časova - pasivan.

Astro otkrića: upoznajte sve kombinacije znaka Blizanci i podznaka koji ga dopunjuju...

Kada je pun Mesec u Devici ima više straha, brige, uznemirenosti. Sa njima se treba nositi opuštanjem i čišćenjem - mentalnim i fizičkim.

Merkur, dispozitor punog Meseca u Devici je u Vodoliji, gde naviru ideje, ali gde ima i mogućnosti da dobro sagledavamo stvari, dođemo do saznanja ili informacija ili osoba koje mogu olakšati situaciju i doneti da se lakše nosimo sa svim onim emocijama koje ne možemo da kontolišemo - posebno sa strahom i nemirom. Kako je Sunce u Ribama, važno je da osluškujemo i svoju intuiciju i osećaj i šta je ono što nam treba da se bolje osećamo. Treba da smanjimo strahove, izborimo se sa negativnim emocijama, nemirom, nezadovljstvom koji može donesti pun Mesec u Devici. Slušajte intuiciju koja može da vas uputi šta je to što treba da preduzmete da smanjite napetost i dođete do unutrašnjeg mira. Koje to možda način da pročistite sebe da bi ste se bolje osećali.

Pun Mesec u Devici lakše ćete podneti ako koristite manje tečnosti i budete umereni u svemu, posebno u ishrani, ali i u zahtevima koji postavljate sebi ili drugima. Izbegavajte kritiku i samokritiku i već ćete umanjiti mogućnost neslaganja i suprostavljanja drugima.

Posvetite više pažnju svom zdravlju i unutrašnjem miru - biće vam bolje i lakše ćete podneti nepovoljne uticaje. Pokušajte da prekinete sa nekom lošom navikom koja se tiče zdravlja. Dobro je danas uvesti neka samograničenja, kako u ishrani, ili u nekim štetnim navikama življenja, tako i u ispoljavanju osećanja. Ako to uradite, ako se ne predajete ni osećanjima tuge, nezadovoljstva, ni anksioznosti, onda ste u stanju da energiju punog Meseca pretočite u nešto što može da vam postpeno u narednim danima menja zdravlje na bolje, ili utiče povoljno na vaše posao.

Numerološka analiza za 2016. godinu: emotivne bure za "dvojke", veliki dobitak za "osmice"...

Kako to postići? Tako što treba da budete svesni šta je to što može da se pojavi. Pun Mesec je vreme kada je dobro raditi na sebi i menjati sebe. Mesec u Devici vezan je za zdravlje, na prvom mestu, a onda i za posao.

lunarna_astrologija_evo_kakve_brige_donosi_pun_mesec_u_devici_1

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.