Lunarna astro prognoza: šta nam donosi pun Mesec u Biku 27. oktobra 2015. godine

Pun Mesec na 3. stepenu u Biku može doneti osećanja kakva do sada niste iskusili...

Mesec uvek deluje na osećanja, a na 3. stepenu u Biku može doći do erupcije emocija, koje se teško (ili uopšte ne) mogu zaustaviti. Sunce, koje predstvalja našu svest i utiče na našu volju, našu energiju (jer je u Škorpiji) može da bude u suprotnosti sa jakim osećanjima, naglašenim čulima, potrebe za različitim zadovoljstvima, obiljem na emotivnom ili materijalnom planu.

Usled kulminacije emocija imaćemo neobuzdanu potrebu za čulnim uživanjima i trošenjem novca da bi se osećali ispunjenim. Neki će "spas" potražiti u hrani, drugi u ljubavi koja vodi u neslućena zadovoljstva; svakako, crpi se dosta energije i postoji mogućnost razboljevanja. Nije dobro biti iscrpljen na dan punog Meseca. Valja umereno trošiti energiju, da ne bi došlo do neravnoteže i bolesti. Neki, pak, neće biti u stanju da zaustave svoju nagonsku prirodu koja ih vuče ka tome...

Karmički horoskop: otkrijte zadatke i skrivene kutke svog karaktera...

Pun Mesec u Biku, dok je Venera u Devici u izlazećoj konjukciji sa Jupiterom i Marsom, donosi pojačane ljubavni i erotski naboj u narednoj nedelji. Mali je korak od ljubavnih strasti do ljubavnih konflikata; ako možete da se kontrolišete, onda ćete moći da se oduprete izazovima, da dođete do mira i stabilnosti.

Preterivanja raznih vrsta će biti prisutna. Sekstil punog Meseca sa Neptunom pojačaće intuiciju, pa će tokom poslepodnevnih i večernjih sati doći do uživanja, prijatne senzualnosti kao i izvesnog opuštanja i poboljašnja raspoloženja.

Posle burnih dana pred pun Mesec (posle 26. oktobra kada će Mesec biti u Ovnu i kada će sve "pucati" od aktivnosti, takmičenja, pojačanog trošenja energije) dobro je da nešto što ste radili u prethodnim danima dovedete do kraja.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.