Ljubavni horoskop za danas: zvezde vas stavljaju na veliki test iskrene ljubavi

Pun Mesec šalje negativne vibracije, a mnogi parovi moraće da pronađu kompromis ako žele da njihova ljubav i dalje živi!

Pun Mesec donosi tenziju i sukobe, a astrolozi predviđaju da će probuditi negativnu energiju koja će loše uticati na mnoge zaljubljene parove, piše Lovesensa.

Dragi Ovnovi, zvezde vas stavljaju na veliki test kada je u pitanju ljubav. Moguće je da će vam se neko drugi dopasti, neko potrpuno drugačiji od vašeg partnera, a simpatije su obostrane. Možda nećete moći da odolite strastima, ali ne zaboravite da rizikujete stabilnu ljubav. Najbolje rešenje je da iskreno razgovarate sa partnerom, jer ako se istina kasno sazna, posledice mogu biti još gore.

Horoskop do 13. decembra 2018. godine: otvorite dušu dok je tranzitni Merkur u ŠkorpijiHoroskop do 13. decembra 2018. godine: otvorite dušu dok je tranzitni Merkur u ŠkorpijiPričajte o svemu što vam smeta, što vam je nedovoljno poznato i što pritiska dušu. Strah ne živi u vreme tranzitnog Merkura u…

Blizanci uživaju u vremenu koji provode sa novom simpatijom, ali imate potpuno drugačije romantične želje. Vi želite avanturu, duge šetnje, i razgovore, zabavu sa partnerom, a on želi nešto ozbiljnije i da se veza brže razvija. Bolje je da se prepustite i pokušate, nego da zbog ličnih strahova sebi uskratite divnu šansu za ljubav. Pronađite kompromis!

Veliki mesečni horoskop za decembar 2018. godineVeliki mesečni horoskop za decembar 2018. godineDevicu očekuje veća zarada i blagostanje, a Rakove romantična čarolija! Šta vašem znaku predviđa mesečni horoskop za decembar...

Usamljene Škorpije, vaš život se pretvorio u rutinu, pa ukoliko želite da osetite čaroliju nove ljubavi, potrebno je da proširite krug prijatelja. Već dugo ste usamljeni i imate neverovatnu želju da doživite divnu romansu, a prijatelji vas podržavaju u svakom potezu. Moguće je da ćete uskoro upoznati zanimljivu osobu, ali ne brzajte i nemojte ga opterećivati, već pusite da se vaša romantična priča razvija polako i spontano.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.