Ljubavni horoskop za danas: zvezde donose ljubav o kojoj ste godinama maštali

Ljuabvni horoskop predviđa tubulentan period kada je u pitanju nova ljubav ili stabilnost romantičnih veza, ali neki znakovi će uspeti da se oslobode straha i ponovo će koračati putem sreće!

Kvadrat Merkura i Marsa donosi nemir i sukobe, naročito u romantičnim vezama, piše Lovesensa. Međutim, ovaj aspekt daje vam mnoge lekcije i hrabrost, pa ćete lakše rešiti svaki naredni izazov.

Horoskop za četvrtak, 18. oktobar 2018. godine: Lavu se otvaraju vrata uspeha, a Devicu čeka romantična avanturaHoroskop za četvrtak, 18. oktobar 2018. godine: Lavu se otvaraju vrata uspeha, a Devicu čeka romantična avanturaDnevni horoskop - vreme je da rešite probleme u nekim odnosima i sačuvate energiju za nove životne izazove!

Drage Vodolije, danas će se pojaviti nova osećanja prema partneru i pokušaćete da vratite strast za koju vam se čini da ste je davno izgubili. Romantična večera, iznenađenje ili nežni trenuci pomažu da se ponovo sa partnerom ukrcate na brod ljubavi. Vraćate se na pravi put, ali pazite na zamke koje postavljaju negativna sećanja na prošlost.

Rakovi su se nadali da će se ljubav roditi iz jednog prijateljstva, ali posle poslednjeg susreta nisu spremni da naprave prv korak i rizikuju. Niste sigurni u signale koje vam simpatija šalje i osećanja su pomešana. Tek kad shvatite da bez rizika nema sreće, uspećete da uklonite šumu straha iza koje se krije zamak srećne ljubavi.

Horoskop - šta odeća koju nosite otkriva o vama: evo kako se oblače Blizanci i VodolijeHoroskop - šta odeća koju nosite otkriva o vama: evo kako se oblače Blizanci i VodolijeBlizanci i Vodolije žele odećom da pokažu svoj karakter, znatiželjan i prilagodljiv, avangardan, veseo, društven. Vole da budu…

Za razliku od mnogijh znakova koji će imati ljubavne turbulencije, Lavovi nastavljaju da privlače sreću. Ovaj petak biće odličan dan da započnete sa partnerom razgovor o zajedničkoj budućnosti. U vašoj vezi posoji ta magična privlačnost koja neće nestati. Napokon ste pronašli ljubav o kojoj ste godinama unazad maštali. Osećate se sigurno i uživate u svakom trenutku.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.