Ljubavni horoskop za danas: zbogom razočaranja, dobrodošla nova ljubavi

Ljubavni horoskop otkriva ko će napokon pronaći romantičnu sreću, a ko će biti na važnom i rizičnom testu ljubavi!

Trigon Meseca i Neptuna daje energiju i podsticaj da se ostvarite na polju ljubavi, ali i šansu da iskoristite talente i privučete uspeh, piše Lovesensa. Evo kako ovaj aspekt utiče na ljubav...

Horoskop otkriva sudbinu do kraja septembra 2018. godine: detaljne astro prognoze za ljubav

Dragi Bikovi, magija Urana začiniće vašu romansu. Nežna osećanja i romantična zabava ponovo će vas zbližiti sa partnerom. U vašoj vezi vlada savršena harmonija seksualne energije i nežne ljubavi. Prestanite da razmišljate o budućnosti i važnim odlukama, već se fokusirajte na trenutak.

Zahvalite se Univerzumu na bezbrižnim danima, dragi Lavovi, a naročito na sreći koja trenutno vlada u vašoj zoni ljubavi. Partner čini da budete srećni i zadovoljni, ali jedan rizičan potez ugroziće ljubavnu harmoniju. Ponašanje okruženja ili neka situacija poremetiće vaš odnos, ali pokušajte da uspostavite kontrolu. Moguće je da će vaš vatreni temperament izaći na videlo i da ćete naglo reagovati. Ali, sutra je novi dan i strasti će se stišati.

Horoskop za period pojačane intuicije: ovo ne treba da započnete dok vlada Mars u znaku Jarca (do 11. septembra 2018. godine)Horoskop za period pojačane intuicije: ovo ne treba da započnete dok vlada Mars u znaku Jarca (do 11. septembra 2018. godine)Vreme je da prošlost zauvek ostavite iza sebe - evo šta nam horoskop predviđa za vreme Marsa u znaku Jarca!

Konjukcija Jupitera i Meseca donosi najlepše ljubavno zaslađenje rođenima u znaku Raka. Stižu dobre vesti po pitanju ljubavi. Napokon ćete imati šansu da započnete ozbiljnu romantičnu vezu i imate viziju o budućnosti. Zbogom ljubavne igrice, razočaranja i strahovi - Rakovi su sada na pravom putu ka sreći!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.