Ljubavni horoskop za sutra: zašto nikada ne smete da zatvorite svoje srce

Ljubavni horoskop otkriva - da li će vašem znaku zvezde padalice ispuniti želju...

Kvadrat Sunca i Meseca donosi nevolje, greške koje menjaju tok sudbine i nesporazume sa partnerom, piše Lovesensa. Ako ostanete smireni i pokušate da obuzdate svoju mračnu tajnu uspećete da sačuvate ljubav!

Nedeljni horoskop do 7. oktobra 2018. godine: kada novu ljubav kroji stara simpatijaNedeljni horoskop do 7. oktobra 2018. godine: kada novu ljubav kroji stara simpatijaNedeljni horoskop otkriva kome će otkrivanje laži promeniti život, a ko će ponovo osetiti sladak ukus ljubavi! Saznajte šta vaš…

Dragi Bikovi, na vašem polju ljubavi sprema se revolucija. Pod uticajem ste Saturna koji zahteva da se sve rešava brzo i drastično, ali vaš ponos ne dozvoljava da pokažete da ste nesrećni. Partner oseća vašu negativnu energiju, a sve dok ne razgovarate situacija će biti još gora. Otvorena komunikacija je ključ uspeha, a ukoliko ne pronađete kompromis, možda je vreme za kraj. Ne plašite se promena, one donose nova, lepša iskustva!

Mesečni horoskop za oktobar 2018. godine: astro prognoze za zdravlje i raspoloženjeMesečni horoskop za oktobar 2018. godine: astro prognoze za zdravlje i raspoloženjeMesečni horoskop za oktobar otkriva ko će imati energiju i dobro raspoloženje, a ko zbog pojačanog nivoa stresa treba da razmisli…

Škorpije počinju da brinu bez razloga! Volite partnera, ali vam prošlost ne dozvoljava da živite u harmoniji. Zbog njegovih starih grešaka još uvek ne možete da mu verujete i tako zatvarate srce i ne pokazujete iskrena osećanja. Ljubav je večito nepredvidivo more, zato otpustite strah i pokušajte da vratite varnice u romantičnu vezu.

Pod uticajem trigona Merkura i Marsa, drage Vodolije,  uspećete ponovo da pronađete zajednički jezik i vezu sa partnerom. Vaš odnos postaje stabilan i zdrav i odlučili ste da se više ne vraćate u prošlost, već želite maksimalno da se posvetite zajedničkoj budućnosti. Već sada vam ide dobro, a zvezde predviđaju veliku sreću.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.