Ljubavni horoskop za sutra: zaljubljene duše neće moći da sakriju osmeh

Ljubavni horskop predviđa zaljubljivanje, veru u iskrena osećanja, a mnogi odnosi postaju stabilniji zahvaljujući energiji Neptuna!

Trigon Plutona i Meseca donosi nove ideje i bolje odnose sa prijateljima, porodicom i partnerom, a mnogi znakovi će imati pojačan šarm i šansu za novu ljubav, piše Lovesensa.

Dragi Ovnovi, magija Neptuna ućiniće da između vas i partnera nestanu sve tajne. Jutro donosi prijatan razgovor koji će stabilizovati odnos, a nežnost koju razmenjujete neguje ljubav. Vaša veza nikada nije bila snažnija!

Mesečni horoskop za novac i posao: finansijske astro prognoze za novembar 2018. godineMesečni horoskop za novac i posao: finansijske astro prognoze za novembar 2018. godineRakove očekuje uspeh i dodatna zarada, a Devicu finansijske teškoće!

U prethodnom periodu imali ste problema na polju čljubavi, jer ste se plašili romantičnog neuspeha, ali sada se nežnim Rakovima otvaraju novi horizonti. Zvezde vam daju šansu da napravite dobre i velike promene kada je u pitanju ljubav, a veče donosi zanimljive susrete i magiju zaljubljivanja.

Horoskop za vikend: evo kako da privučete sreću dok je Mesec u znaku DeviceHoroskop za vikend: evo kako da privučete sreću dok je Mesec u znaku DeviceHoroskop otkriva kakve nam ljubavne izazove donosi moćna Venera, ali neke odluke moraćete da donesete krajem nedelje kada Mesec…

Usamljene Vodolije uskoro neće moći da sakriju osmeh, jer nova simpatija u njihovoj duši kreira romantične snove. Prestali ste da mislite na staru ljuabv, a pojava nove romantičen duše u vašem životu pomaže da ponovo verujete u iskrena osećanja. Možda se uskoro neće desiti nešto značajno, ali svakako nećete pogrešiti ako ovaj odnos nastavite da negujete i razvijate.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.