Ljubavni horoskop za danas: zajedno ćete dosegnuti zvezde

Ljubavni horoskop otkriva - ko će želeti da okonča romansu, a kome svemir šalje novu ljubav!

Opozicija Merkura i Neptuna donosi određene teškoće i tenziju, pa će mnogi parovi imati konflikte, a neki će čak poželeti da okončaju romansu, piše Lovesensa. Evo kako će ovaj aspekt uticati ljubavni život...

Horoskop za jesen 2018. godine: šta nam donosi čudesan spoj planeta na nebuHoroskop za jesen 2018. godine: šta nam donosi čudesan spoj planeta na nebuHoroskop za jesen 2018. godina otkriva šta nas čeka na polju ljubavi, finansija i duhovnog razvoja!

Dragi Lavovi, trudite se da vratite ravnotežu u romantičnu vezu, ali dobro razmislite - da li vredi pokušavati? Već nekoliko puta bili ste odlučni da okončate vezu koja predstavlja toksičan odnos, pun nerazumevanja i različitih planova, ali vas strah od promene koči. Možda je vreme da se napokon suočite sa tim strahom Usamljeni Lavovi ne treba da poklone srce potpunom strancu - izbegnite razočranje! Sačekajte da se dobro upoznate, a onda planirajte budućnost sa tom osobom.

Mesečev horoskop do 2. oktobra 2018. godine: ako maštate o uspehu, ovo uradite za vreme punog MesecaMesečev horoskop do 2. oktobra 2018. godine: ako maštate o uspehu, ovo uradite za vreme punog MesecaMesečev horoskop otkriva ko će imati sreće u ljubavi, a koga čeka veliki uspeh uz puno truda i dobre odluke! Evo šta nam donose 4…

Blizanci imaju puno romantičnih planova, ali nijedan ne sprovode u delo. Partner će zameriti što ste ga zapostavili i to što previše vremena provodite sa prijateljima ili na poslu. Pokušajte da promenite svoje navike, jer srećna ljubav ne postoji bez kompromisa.

Drage Device, slušajte intuiciju, ona vam šapuće - NOVA LJUBAJ JE BLIZU! Planete vam daruju samopouzdanje, šarm i snalažljivost, pa ćete osobu koja vam se već dugo dopada ovoga puta zaista zainteresovati. Kada vas upozna i on će poželeti da zajedno dosegnete zvezde. Ovo je vaš srećan dan, ne dopustite da ga bilo šta pokvari.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.