Ljubavni horoskop za sutra: za koga svemir planira svetlu budućnost

Ljubavni horoskop otkriva ko će morati da se suoči sa istinom, a koga očekuje nezaboravan romantični susret!

Sekstil Meseca i Marsa donosi opterećenja na poslu, pa će mnogi zapostaviti ljubavni i društveni život, piše Lovesensa. Evo kako će ovaj magični aspekt uticati na polje vaše ljubavi...

Horoskop za jesen 2018. godine: šta nam donosi čudesan spoj planeta na nebuHoroskop za jesen 2018. godine: šta nam donosi čudesan spoj planeta na nebuHoroskop za jesen 2018. godina otkriva šta nas čeka na polju ljubavi, finansija i duhovnog razvoja!

Drage Vage, sekstil Marsa i Meseca vraća vašu ljubav na pravi put. Romantična sreća se ponovo uselila u vaš život, a iznenađenje koje vam partner priprema pomaže da lako zaboravite na nesuglasice iz prošlosti. Pronašli ste zajednički jezik i sada ste jači nego ikada, spremni da se suočite sa svim iskušenjima koja će testirati vašu vezu.

Lavovi imaju sposobnost da kontrolišu sve i konce sudbine drže u svojim rukama, ali danas gube tu moć. Svemir vam donosi neplaniran susret sa neverovatno zanimljivom i šarmantnom osobom koja će uzburkati vaše precizne planove. Mars u znaku Strelca pomaže da ostavite dobar utisak, a iznenadićete se što se u njegovom društvu napokon ne opterećujete ishodima, već samo želite da uživate i da svaki trenutak traje večno. Ova romansa definitnivno ima svetlu budućnost!

Kineski horoskop za septembar 2018. godineKineski horoskop za septembar 2018. godineMesec Metalnog Petla budi vas iz sveta mašte - vreme je da u septembru snove pretvorimo u realnost! Evo šta nam predviđa mesečni…

Dragi Blizanci, vaša romantična veza je stalno na relaciji raskid-pomirenje, a dobro razmislite kako to utiče na vašu energiju, zdravlje i svakodnevne obaveze. Trudite se da sačuvate vezu, ali neke odnose je jednostavno nemoguće vratiti na pravi put. Ljubav postoji, ali postoje i problemi od kojih vešto bežite. Vreme je za suočavanje sa istinom.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.