Ljubavni horoskop za danas: uživajte u poklonu koji vam šalju zvezde

Bićete vrlo optimistični i srce će vam biti željno ljubavi, a evo koje romantične želje će se ostvariti...

Konjukcija Merkura i Meseca donosi bogatu maštu, velike želje i pojačanu intuiciju koja nas navodi na prave odluke i puteve, piše Lovesensa. Bićete vrlo optimistični i srce će vam biti željno ljubavi, a evo koje romantične želje će se ostvariti...

Horoskop - danas je mlad Mesec u znaku Vage: evo kakve nam životne promene donosi Mesečeva magija (9. oktobar 2018. godine)Horoskop - danas je mlad Mesec u znaku Vage: evo kakve nam životne promene donosi Mesečeva magija (9. oktobar 2018. godine)Mlad Mesec nam daruje šansu da ispravimo stare greške, promenimo se i sve krenemo od početka, ali nešto treba da izbegnete ako…

Dragi Blizanci, bili ste vrlo zauzeti poslovnim obavezama da ste zanemarili ljubav, ali sada se sve menja. Uživaćete opuštajući se sa patnerom i ponovo ćete shvatiti koliko je svaki trenutak vredniji od nečeg materijalnog. Prijaju vam svakodnevne zajedničke rutine i radujete se svakom danu koji ćete provesti zajedno. Neka ljubav dugo živi!

Rakove očekuju zamke iz prošlosti! Svesni ste da vas partner voli, ali nedavno ste se malo udaljili. Želite odmah sve da raščistite, jer vas obuzima strah iz prošlosti - plašite se da ćete ponovo biti povređeni. Imate negativan pristup, a to samo otežava rešavanje problema. Budite iskreni i partner će vas razumeti. Posle razgovora shvatićete da ste brinuli bez razloga.

Kratak ljubavni horoskop do 15. oktobra 2018. godine: Bika očekuje nova ljubav, a Ribe su spremne da oprosteKratak ljubavni horoskop do 15. oktobra 2018. godine: Bika očekuje nova ljubav, a Ribe su spremne da oprosteLjubavni horoskop otkriva ko će ponovo početi da veruje u ljubav, a ko će odustati od spašavanja davno propalog odnosa!

Dragi Ovnovi, ako odlučite večeras da izađete negde sa prijateljima, očekuje vas neverovatno romantično iznenađenje. Vrlo ste zavodljivi i širite pozitivnu energiju, pa će osoba koja vam se odavno sviđa napraviti prvi korak. Uživajte u poklonu koji vam šalju zvezde!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.