Ljubavni horoskop za sutra: uplovite u nemirno more ljubavi

Planete nam zadaju teške izazove kada je u pitanju ljubav- da li ste spremni za nagle promene?

Opozicija Sunca i Urana donosi neočekivane obrte sudbine i promene koje će mnogim znakovima pokvariti planove, piše Lovesensa. Mnogi znakovi će osećati veću potrebu za slobodom kada je u pitanju ljubavni život, a evo šta nas još očekuje...

Dragi Bikovi, već duže imate težak period sa partnerom i rutina vas opterećuje. Odavno niste videli partnera u novom svetlu, svaki dan sa njim je monoton, a emocije se polako gase. Magija Urana i Venere podstiče vas da razmišljate o drugim opcijama i daje snagu da donesete neke važne odluke. Pokušajte prvo da razgovarate sa partnerom.

Nedeljni horoskop do 28. oktobra 2018. godine: Ovna čekaju velika iskušenja, a Škorpiju lepi ljubavni daniNedeljni horoskop do 28. oktobra 2018. godine: Ovna čekaju velika iskušenja, a Škorpiju lepi ljubavni daniNedeljni horoskop otkriva koga prati sreća u ljubavi, a ko će morati da prođe kroz velika iskušenja na putu do uspeha!

Emotivna situacija za Blizance ovih dana je vrlo zbunjujuća. Usamljeni Bliznaci maštaju o ljubavi, ali ne znaju šta više da preduzmu kako bi privukli romantičnu sreću. Pitajte priajtelje za savet, otvoreno razgovarajte o svim teškoćama koje osećate. Nedostaje vam samopouzdanje, a što više radite na njemu imaćete više hrabrosti da uplovite u nemirno more ljubavi.

Veliki horoskop za vladavinu Škorpije: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 23. novembra 2018. godine)Veliki horoskop za vladavinu Škorpije: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 23. novembra 2018. godine)Veliki mesečni horoskop za ljubav, posao i zdravlje - evo šta nam do 23. novembra donosi vldavina tajanstvene Škorpije!

Dragi Lavovi, Venera i Mesec čine da postajete sve više osećajni i zračite divnom energijom. Prija vam trenutna zona komfora i uživate kod kuće u partnerovom zagrljaju. Svaki razgovor učiniće da postanete još više bliski, a očekujte i pravi talas seksualne energije.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.