Ljubavni horoskop za danas: trenutak za savršene strance

Pun Mesec donosi ogromne želje... da li su sve one realne?

Dnevni horoskop - opozicija Sunca i Meseca - ukazuje na pojačane tenzije, povišenu temperautru ali i radikalne promene, piše Lovesensa. Da li je vreme za sudbinski susret ili za brzo razočarenje?

Blizanci su napokon pronašli pravu ravnotežu strasti, poverenja i prijateljskog odnosa. U svemu tome pronašli ste svoju srodnu dušu, pa zadržite taj osmeh ispunjenja snova. Mnogo toga ste naučili zajedno, uspeli ste i da podvučete crtu ispod svih teškoća kroz koje je vaš odnos prošao. Sada je vreme za snove o budućnosti!

Slobodni Blizanci neka drže širom otvorene oči. U prolazu, neki nevažan razgovor pretvoriće se u susret savršenih stranaca, poželećete više nego što ste se biste ikad očekivali.

Rakovi treba da se potrude da poboljšaju komunikaciju s partnerom. Više nema razloga za strah, ovo je veza u kojoj nećete biti iznenada ostavljeni. Zaboravite strepnje, opustite se i planirajte zajedničke projekte. Ako upravo priželjkujete ljubav, pažnje neće nedostajati. Da li će se privlačnost pretvoriti u dužu vezu zavisiće i od toga koliko možete da prijatelje stavite na drugo mesto, bar na neko vreme.

Veliki horoskop za vladavinu Vage: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 23. oktobra 2018. godine)Veliki horoskop za vladavinu Vage: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 23. oktobra 2018. godine)Merkur ulazi u Škorpiju, a pun Mesec donosi uzbudljive susrete...

Puni sumnji i nedoumica, Strelčevi treba samo da oslušnu svoje srce, jer ono uvek zna šta treba raditi. Romantična prošlost ponekad nam šalje kontradiktorne informacije, ne treba svima pružiti jednaku pažnju. Dajte ljubavi priliku...

Strah od emocionalne povrede muči slobodnog Strelca. Vreme je da poverujete ljudima, da prestanete da se povlačite. To je jedini put u budućnost.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.