Ljubavni horoskop za danas: sudbina budi alhemiju ljubavi

Dnevni horoskop - zaboravite na rizik i prepustite se moćnom talasu ljubavi!

Dnevni horoskop - položaj Merkura i Jupitera donosi optimizam i period u kojem se mnoge romantične želje ispunjavaju, ali neki znakovi neće biti spremni da odgovore na veliki izazov ljubavi, piše Lovesensa.

Horoskop za kosmičku silu koja čisti lošu energiju: evo kako da iskoristite moć retrogradnog Plutona (do 30. septembra 2018. godine)Horoskop za kosmičku silu koja čisti lošu energiju: evo kako da iskoristite moć retrogradnog Plutona (do 30. septembra 2018. godine)Najbolji način da iskoristite svoju snagu jeste da napravite korak unazad i dopustite Plutonu da reši sve što vam zadaje muke!

Dragi Blizanci, baš kada ste pomislili da vas čeka usamljenost i da ne postoji šansa za uzajamnu ljubav, vaša sudbina se vraća na dobar put i donosi pravu alhemiju ljubavi. Iznenadićete se kada vas osoba o kojoj dugo mašatate pozove na sastanak. Jasno će vam dati do znanja da sa vama želi nešto više od prijateljstva. Opustite se, budite svoji i iskreni! Ne glumite snežnu kraljicu, već mu pokažite koliko vam je stalo da započnete svoju ljubavnu priču. Ako budete "igrali otvorenih karata", dogodiće vam se najlepša ljubav.

Horoskop za otvaranje vrata bogatstva: evo šta nam predviđa mistična Venera u znaku Lava (do 10. jula 2018.)Horoskop za otvaranje vrata bogatstva: evo šta nam predviđa mistična Venera u znaku Lava (do 10. jula 2018.)Venera ulazi u peti zodijački znak, u kome ostaje do 10. jula, a evo šta nam horoskop predviđa na polju posla i novca!

Venera je planeta ljubavi i erotike, ali njena magija trenutno nema uticaj na

U romantičnom polju Device slabi uticaj Venere, planete ljubavi i romantike. Poznate kao dame koje vole svaki korak da isplaniraju, Device će danas predlagati partneru razne poteze za budućnost, kritikovaće ga i želeti mnogo stvari da promene. Međutim, partner neće želeti da vas čuje, ostaće gluv za vaše prigovore. Sačekajte da se teške strasti stišaju i sutra otvoreno razgovarajte o svom problemu.

Vage će odlučiti napokon da ljubavnu sudbinu uzmu u svoje ruke. Smislite zanimljiv način kako da se približite osobi koja vam se odavno dopada. Danas ćete izaći iz zone komfora i bićete spremni da rizikujete da biste ovog leta uživali u čarima ljubavi. Otvoreno recite kako se osećate, a iznenadiće vas pozitivna reakcija. Vage koje još uvek nisu pronašle srodnu dušu ili simpatiju, očekuje zanimljivo poznanstvo preko prijatelja ili društvenih mreža.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.