Ljubavni horoskop za danas: šta nam donosi zvezdana vrteška želja

Kvadrat Marsa i Urana donosi inhibicije, evo koji znakovi će prebroditi izazove s lakoćom!

Komunikacija s partnerom je za Blizance sve bolja i bolja! Konačno uspevate da razmenite one najdragocenije poruke koje već neko vreme nailaze na smetnje, piše Lovesensa. Ukoliko ne živite zajedno, obratite pažnju na telefonske razgovore i poruke jer nesporazumi mogu lako da iskrsnu. Kvadrat Marsa i Urana donosi inhibicije, ali do večeri se raspoloženje vraća.

Ako partner ipak želi da se malo povuče, dajte mu prostora. Planovi za budućnost neće trpeti zbog toga.

Usamljeni Blizanci ne treba da se nadaju uzbudljivim poznanstvima ako i dalje misle na bivšeg partnera.

Setite se da se sve dešava s razlogom, pa tako i vaš raskid. Bolji izbor je pred vama.

Nedeljni horoskop od 16. do 23. septembra 2018. godineNedeljni horoskop od 16. do 23. septembra 2018. godineRibe očekuje zanimljivo putovanje, a Uran upozorava Vodolije...

Rakovi pomalo podležu rutini u emotivnom životu. Toliko je bilo uspona i padova da ste sada zadovoljni što je sve pomalo usporeno i statično. Ipak, ne dozvolite da partner pomisli kako su se i emocije utišale. Razgovarajte otvoreno i pokažite svu dubinu svojih osećanja. Vi znate kako je to najbolje da uradite.

Slobodnim Rakovima prija samoća. Planete vam daju podsticaj da obnovite energiju, preispitate svoje prioritete, ne sumnjajte u lepu budućnost.

Vage danas doživljavaju frustracije jer za duboke ljubavne kontakte prosto nema dovoljno vremena. Obaveze, dnevni ritam, pa čak i kućni poslovi... sve to uvlači u rutinu vaš ljubavni život. Na sreću, ulazak Marsa u Vodoliju usmeriće vas na pozitivne strane vašeg emotivnog života.

Usamljene Vage misliće više srcem nego glavom, a poruka upozorenja za njih glasi: istorija se ponavlja!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.