Ljubavni horoskop za sutra: šta nam donosi moćan trigon Meseca i Jupitera

Ljubavni horoskop ovoga puta predviđa samo sreću - zahvalite se moćnom trigonu Jupitera i Meseca!

Trigon Meseca i Jupitera je pozitivan aspekt koji donosi optimizam, entuzuijazam i nežnost, piše Lovesensa. Ovo je saveršen dan da rešite peroblematične odnose iz prošlosti i provedete divan romantičan dan sa partnerom. Evo šta nas očkekuje na polju ljubavi...

Drage Vage, izlazak sa partnerom čini da se vaša ljubav razvija u pravom smeru. Ljubav je u vazduhu, uživate u društvu partnera i ne plašite se da otkrijete osećanja ljubavi. Ponovo ste izgradili poverenje, a sve brige su zaboravljene.

Nedeljni horoskop do 4. novembra 2018. godine: Devicu očekuje obilje, a Vodoliji srce kuca jače zbog stare ljubaviNedeljni horoskop do 4. novembra 2018. godine: Devicu očekuje obilje, a Vodoliji srce kuca jače zbog stare ljubaviNedeljni horoskop nagoveštava da nam ljubavne snove i dalje kroji retrogradna Venera, a mnogi znakovi će morati da se potrude ako…

Usamljeni Lavovi će biti vrlo druželjubivi, ljubazni i raspolioženi za flert, pa će zbog toga imati puno udvarača. Upoznaćete nove ljude, ali samo jedna osoba biće vredna vaše pažnje. Leptirići u stomaku mogu probuditi strah i nesigurnost, ali ne odustajte. Ako pokažete svoja iskrena osećanja, dobićete ono što želite od ljubavi.

Horoskop - ova 3 znaka očekuje ljubavni vatromet: evo koga prati romantična sreća u novembru 2018. godineHoroskop - ova 3 znaka očekuje ljubavni vatromet: evo koga prati romantična sreća u novembru 2018. godineHoroskop otkriva koga čeka sreća u ljubavi u novembru - ova 3 znaka očekuju uzbudljivi susreti i ljubavne avanture!

Drage Vodolije, danas uživate sa partnerom u svakoj lepoti koju život pruža. Iako ste vrlo zauzeti zbog posla, odlučićete da napravite pauzu i uživate u partnerovm zagrljaju. Ne brinite i ne razmišljajte šta vas u ljubavi čeka u budućnosti, jer je vaša veza izuzetno stabilna. Svaki dan ste korak bliže do ispunjenja planova.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.